Zapóżno was zauważyliśmy:) Swoją droga to na jednej alfie i na drugiej były ramki klubowe:) A tak apropo kiwanie przez otwartą szybe, to nie bolą cie rece? Ja was w ostatniej chwili zauważyłem i walnołem reką w przednią szybe w 156....ała
Printable View
Zapóżno was zauważyliśmy:) Swoją droga to na jednej alfie i na drugiej były ramki klubowe:) A tak apropo kiwanie przez otwartą szybe, to nie bolą cie rece? Ja was w ostatniej chwili zauważyłem i walnołem reką w przednią szybe w 156....ała
Hehe akurat łatwiej byłomi łatwiej wystawić łape za szybe :)
pozdrowienia dla czarnej oramkowanej 147 widzianej w na obwodnicy wadowic dzis po 12. Lapki byly :)
Pozdrowienia dla kierownika czerwonej Alfy 147 FL mijanej wczoraj w Zabrzu przed zjazdem na średnicówkę koło godziny 23.
pozdrawiam aniuche05,dzisiaj po11-tej pod realem w mysłowicach ,a ten fiacik też niczego sobie
pozdrawiam wszystkich którzy mi nie odmachali w tym tygodniu a trochę tego było pobudka!!!!jedynie Roger wczorej mi dał długimi w Siemcach no ale chop jest bardzo w temacie
Pozdrawiam kolege który mi machnąl na moście nad Przemszą pomiędzy Mysłowice - Sosnowiec :)
Za późno zareagowałem bo akurat telefon wyciągałem (tak wiem... podczas jazdy...) ;)
Tylko nie pamiętam czym to kierował czerwona 166 jak pamiętam :) Kto to? :)