Zapóżno was zauważyliśmySwoją droga to na jednej alfie i na drugiej były ramki klubowe
A tak apropo kiwanie przez otwartą szybe, to nie bolą cie rece? Ja was w ostatniej chwili zauważyłem i walnołem reką w przednią szybe w 156....ała
Zapóżno was zauważyliśmySwoją droga to na jednej alfie i na drugiej były ramki klubowe
A tak apropo kiwanie przez otwartą szybe, to nie bolą cie rece? Ja was w ostatniej chwili zauważyłem i walnołem reką w przednią szybe w 156....ała
Hehe akurat łatwiej byłomi łatwiej wystawić łape za szybe![]()
pozdrowienia dla czarnej oramkowanej 147 widzianej w na obwodnicy wadowic dzis po 12. Lapki byly![]()
Today we are living our future memories..
Pozdrowienia dla kierownika czerwonej Alfy 147 FL mijanej wczoraj w Zabrzu przed zjazdem na średnicówkę koło godziny 23.
pozdrawiam aniuche05,dzisiaj po11-tej pod realem w mysłowicach ,a ten fiacik też niczego sobie
AR-156[1,8ts-144KM] 97r
pozdrawiam wszystkich którzy mi nie odmachali w tym tygodniu a trochę tego było pobudka!!!!jedynie Roger wczorej mi dał długimi w Siemcach no ale chop jest bardzo w temacie
Pozdrawiam kolege który mi machnąl na moście nad Przemszą pomiędzy Mysłowice - Sosnowiec
Za późno zareagowałem bo akurat telefon wyciągałem (tak wiem... podczas jazdy...)
Tylko nie pamiętam czym to kierował czerwona 166 jak pamiętamKto to?
![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"