policja była
bo przejeźzie testwoym z PL niestety nic na droze nie było
ale ..
dzisiaj dalsze działania
zobaczymy co sie da
naajgorsze dla mnie to "bycie bez autka"
no ale do przodu i będzie dobrze
policja była
bo przejeźzie testwoym z PL niestety nic na droze nie było
ale ..
dzisiaj dalsze działania
zobaczymy co sie da
naajgorsze dla mnie to "bycie bez autka"
no ale do przodu i będzie dobrze
Bociek na bank bedzie dobrze musi być !!!! Dzieki za spota wczorajszego :D
szkoda bociana...nawet nie zdążyłem oblukać tych 18tek... marycha nie masz lewego stopa (to tak na marginesie).... a następny raz na niebieskim dla mnie nie wiem kiedy, więc pozdrawiam.
właśnie na szczęście to nie china town
gdyby to była chińszczyzna to bym zbierał puzzle pewnie a tak to tylko wgięcie i uszczerbienie niewielkie i dwa kapcie
no ale mniejsza z tym
jada z kółkami zaroz
:vroam:
Czwartek już blisko to trzeba podbić temat do góry. Kto się wybiera na 3 stawy w tym tygodniu?
Ja będę :P a jak ogarnę jutro tylny stabilizator to i może kreska będzie ;P, bo w baku parę kg mniej ;D
Pietro jak potrzebujesz to mogę wziąźć kompa i kabel, zobaczymy co Cię tak męczy.
I ja też będę - przywiozę ze sobą na pasażera kolegów - przyszłych alfacholików :D hehe
byda
jo tyz bede
a Hansa nie bedzie, zapiszcie to w kalendarzu :)
tak własnie zapiszcie to sobie :D Izany bedziesz troche dłużej czy tak jak mi pisałeś parem minutek ?
Hans! Jak to możliwe, że Ciebie nie będzie? Dlaczego?
oooo to jo chca jazda próbno na te pare minutek przyjada bo chca łoboczyc jak to łazi załapia sie ?
hans bedziesz jechol przez murcki?
wątpia :P a tak ogólnie to wpadna jak już bydzie Izany co by sie karnąć i do dom :D
Też będę !
ok spoko pytam bo jakbys jechol to juz we dwoch bysmy jechaliCytat:
wątpia :P a tak ogólnie to wpadna jak już bydzie Izany co by sie karnąć i do dom :D
no i ładnie, znowu muszę odpuścić :( dzieciak jakoś się nie śpieszy na świat a już po terminie no i trzeba być w pogotowiu, ale jak się zjawię to chyba od razu z pępkowym :P
chyba się zjawię
Ja tez raczej bede jak nic wieczorem nie wypadnie;/ pogadam z Matejkiem mieszka blisko mnie i tankuje u niego to moze on tez sie wybierze:)
ja będę i Matejko też będzie ;)
będą też naklejki ;) właśnie odwiedził mnie kurier.
Pozdrawiam
Aha no to tylko podjade do Mateusza zapytac o ktorej wyjezdza bo mieszka w sumie km obok mnie i wezme sie z nim :D jakie naklejki?? :D
Załącznik 51573Załącznik 51574Załącznik 51575
takie ;)
kto zamówił ten dostanie ;)
Zajebiste :D:D Kurde ze tez przegapilem ten watek tych naklejek;/ no trudno moze jeszcze kiedys beda :D Jak narazie musi mi wystarczyc oklejone lusterko :)
będą nowe zapisy w przyszłym tygodniu ;)
No to postaram sie juz nie dac ciala :) Pozdrawiam
---------- Post added at 13:14 ---------- Previous post was at 13:12 ----------
To o 19 dzisiaj?
20 :)
Ja dzisiaj tez sie melduje :) Do zoba.
Naklejki :)
Umowiliśmy sie razem... także raczej będzie :)
Dzięĸi za spotkanie :)
macie tu coś na deser z dzisiaj :)
http://www.youtube.com/watch?v=MJddd...iUV7WFDO-ib5k=
Ja czekam jeszcze na filmik od Gucia :)
A no ladnie nam te V6 gadaly :D
Koncert Busso pierwsza klasa :D