No to postaram sie juz nie dac cialaPozdrawiam
---------- Post added at 13:14 ---------- Previous post was at 13:12 ----------
To o 19 dzisiaj?
No to postaram sie juz nie dac cialaPozdrawiam
---------- Post added at 13:14 ---------- Previous post was at 13:12 ----------
To o 19 dzisiaj?
"Osoby które potrzebują czterech kółek i przymocowanego do nich fotela kupują sobie BMW albo Vectrę, ale Ci którzy są świadomi, Ci którym zależy, Ci którzy chcą by układ kierowniczy mówił, a silnik zanosił się rykiem - Ci kupują Alfy" - J. Clarkson
20![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Ja dzisiaj tez sie meldujeDo zoba.
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Naklejki![]()
No Alfa No Fun-No Fun No Life
Umowiliśmy sie razem... także raczej będzie![]()
Dzięĸi za spotkanie
macie tu coś na deser z dzisiaj
http://www.youtube.com/watch?v=MJddd...iUV7WFDO-ib5k=
Ja czekam jeszcze na filmik od Gucia![]()
A no ladnie nam te V6 gadaly![]()
"Osoby które potrzebują czterech kółek i przymocowanego do nich fotela kupują sobie BMW albo Vectrę, ale Ci którzy są świadomi, Ci którym zależy, Ci którzy chcą by układ kierowniczy mówił, a silnik zanosił się rykiem - Ci kupują Alfy" - J. Clarkson
Koncert Busso pierwsza klasa![]()
No Alfa No Fun-No Fun No Life