siema, niestety nie pomogę bo mam zwykłe hamulce, a felgi mam taki wzór oem 4x8j ( były opcje w giulii z 9j na tył). O ile dobrze pamiętam to wystarczy mały dystans i nawet jeśli to wtedy nie będzie ocierać. Niech się wypowie ktoś kto jest pewien.
Printable View
podejdą felgi z aukcji do Giulietty 1,75 tbi ?
https://allegro.pl/oferta/felgi-alum...72-12488542494
Czy ktoś ma założone felgi jak na portalu ladnefelgi.pl o nr referencyjnym 17x7.5 5x110 ET32 65.1 L1664 GM i byłby w stanie pokazać jak się prezentują na Julce? Piszę tak, bo nie mogę dodawać linków.
dzięki za odpowiedź, a tak się składa, że korespondowaliśmy na OLX :cool:
Cześć, pytanie do posiadaczy dość popularnych felg 18" Racing Line LU1664. Planuje je założyć do Giulietty QV duże brembo. Czy dystans 5mm jest wystarczający?
Dzięki za odpowiedzi.
Czy dojazdówka z Opla podejdzie do Giulietty? ET41, rozmiar koła 115/70/R16. W Giuliettcie była chyba szerokość 135, ale te 2 cm mniej w oplowskim kole to chyba nie jest jakiś problem??
Witam, czy ktoś posiada na sprzedaż komplet felg 17 jedynych z poniższych ?
WSP Italy w256 giulietta silver polished
WSP Italy Rieti "silver"
WSP Italy Rieti "matt gun metal"
WSP Italy Rieti "dull balck polished"
Załącznik 286293
Cześć,
Czy ktoś się orientuje jakie maksymalnie szerokie koło wejdzie do Giulietty na przód i przy jakim ET.
W 159 widziałem że wchodzi przód i tył 10 cali z Giuli.
Ja się zastanawiam nad felgą 9,5j
Siemacie!
Posiadam od niedawna Giuliettę z dużym Brembo i szukam felg. Czy taki model będzie pasować?
olx.pl/d/oferta/alufelgi-alfa-romeo-r17-5x110-nowe-stelvio-giulia-giulietta-159-brera-CID5-IDUMwHJ.html
szukam 18" do giulietty - oryginalnych Alfa wzór "telefony/półksięzyce" w kolorze szarym lub wzór z giulii, może ktoś poleci jakiej firmy i skąd najsensowniej kupić takie 18" bo to nie oryginały tylko aftermarketowe, kolor również szary Załącznik 288912
Nie ma opcji żeby 9,5 się zmieściło ,możesz próbować 9 wsadzić ale felga musi mieć miejsce na zacisk i odpowiednie Et a i tak będzie ciężko
cześć mam taki kpl. na mojej julce. swiezo pomalowany z pieknymi oponkamiZałącznik 289934
Cześć, czy te felgi 17’ pasują pod duże zaciski Brembo?
Załącznik 290237
Oddam za free do Giulietty 16'' calowe stalówki z oponami zimowymi Barum z 2015-16r. Stan taki sobie felg (trochę zardzewiałe), ale może komuś się przydadzą ( świętokrzyskie).
Jeśli ktoś chce i potrzebuję, to za około 800zł oddam felgi 17" wzór tzw. policyjne - pasują pod duże Brembo i do każdej Giulietty alfy 159, brery Felgi po 2 miesiącach użytkowania odcień shadow black takie grafitowe.
Prosze pisać na priv
Witam,
Jestem nowym właścicielem Alfy Giulietty.
Alfę nabyłem z dwoma zestawami oryginalnych felg, jedne białe 18stki z oponami letnimi, drugie srebrne 17stki na zimówkach.
Moje pytanie brzmi : czy ktoś jest w stanie rozszyfrować jaki to model białych felg, ile mogą być warte ? Ich stan to niemal igła, jednak chcę się ich pozbyć gdyż kompletnie mi do tego samochodu nie pasują.
1 zdjęcie : felgi letnie 18stki
2 zdjęcie : felgi zimowe 17stki
3 zdjęcie : moja alfa 159 z felgami które najbardziej mi się podobają, i które mam zamiar kupić po sprzedaży tych białych.Załącznik 290329Załącznik 290330Załącznik 290331
witam
moge nabyc te felgi od giulii w bardzo fajnej cenie,tylko czy one podejda do giulietty?
rozmiar to:17"-7.5j-et33-5x110
czy zmieszcza sie,nie beda dawac zadnych problemow?
Załącznik 290358
Cześć, przymierzam się do kupna 18' felg do mojej Julki z zaciskami brembo. Czy takie będą pasować: https://www.sportwheels.pl/pl/produc...te-116664.html
Oryginalne mają ET41 ale jestem w tym temacie zielona więc będę wdzięczna za pomoc :D
ET40 nie wejdzie. GMP Italia Drake wychodzą też z ET33 i takie trzeba kupić, wtedy powinny pasować. Choć tutaj też trochę loteria bo jedni pisali że wchodzą, drudzy że musieli dać 5mm dystans...