Nie ma opcji żeby 9,5 się zmieściło ,możesz próbować 9 wsadzić ale felga musi mieć miejsce na zacisk i odpowiednie Et a i tak będzie ciężko
Oddam za free do Giulietty 16'' calowe stalówki z oponami zimowymi Barum z 2015-16r. Stan taki sobie felg (trochę zardzewiałe), ale może komuś się przydadzą ( świętokrzyskie).
Jeśli ktoś chce i potrzebuję, to za około 800zł oddam felgi 17" wzór tzw. policyjne - pasują pod duże Brembo i do każdej Giulietty alfy 159, brery Felgi po 2 miesiącach użytkowania odcień shadow black takie grafitowe.
Prosze pisać na priv
Witam,
Jestem nowym właścicielem Alfy Giulietty.
Alfę nabyłem z dwoma zestawami oryginalnych felg, jedne białe 18stki z oponami letnimi, drugie srebrne 17stki na zimówkach.
Moje pytanie brzmi : czy ktoś jest w stanie rozszyfrować jaki to model białych felg, ile mogą być warte ? Ich stan to niemal igła, jednak chcę się ich pozbyć gdyż kompletnie mi do tego samochodu nie pasują.
1 zdjęcie : felgi letnie 18stki
2 zdjęcie : felgi zimowe 17stki
3 zdjęcie : moja alfa 159 z felgami które najbardziej mi się podobają, i które mam zamiar kupić po sprzedaży tych białych.![]()
Cześć, przymierzam się do kupna 18' felg do mojej Julki z zaciskami brembo. Czy takie będą pasować: https://www.sportwheels.pl/pl/produc...te-116664.html
Oryginalne mają ET41 ale jestem w tym temacie zielona więc będę wdzięczna za pomoc![]()