No to teraz będziemy musieli się pilnować co by nas nie zamknęli.
Printable View
No to teraz będziemy musieli się pilnować co by nas nie zamknęli.
A myjnia bedzie juz uruchomiona i pierwsze testy zapuscimy? Oczywiscie kobietom musimy ustapic a moja bella taka umorusana ;). Juz jak z szewim i yonashem sesyjke robilismy to jakies fantazje przychodzily do glowy :D ale nie pamietam z kim komentowalismy i czemu w pamieci mam mleko :D
Bedzie myjnia w czwartek? Taka ze zdjecia? No to jestem.
Ale martwie sie o was bo sie rozchrujecie na tym zimnie
Witek, trzymam za słowo;) to rozumiem, że możemy z Anią liczyć na Wasz występ:P;)
---------- Post added at 22:31 ---------- Previous post was at 22:29 ----------
Lukasz, Ty tam za bardzo nie fantazjuj:) chyba muszę mieć na Ciebie oko i troszkę Cię przypilnować:P
No jasne :D załatw tylko wiaderka i ciepła wodę:cool:
Nie ma sprawy;) rozumiem, że w najbliższy czwartek do nas przybywasz:) Wobec tego czekam niecierpliwie na spot i zachęcam Anię, żeby przyjechała;):P
---------- Post added at 22:44 ---------- Previous post was at 22:40 ----------
Szkoda, że tym razem Cię nie wycałowałam;) mam nadzieję, że w najbliższym czasie to nadrobimy:P ale jestem pod wrażeniem Twojego poświęcenia;) Łukasz, jesteś rycerzem, forsujesz wrota KEN Center;):):P
Raczej powinienem się pojawić ale pewny będę bliżej czwartku :)
Pytanko. Z kim poza ergomarcinem gadałem o mini-szlifierce? Nie pamiętam ani nicka ani imienia :P (to u mnie normalne)
Gadac to i ze mna gadales i z szewim ale czy konkretnie o ta rozmowe chodzi to trudno wywnioskowac ;)
O rozmowę, w której kolega (Krusz?) mówił, że ma takie urządzenie.
Zagadam do niego na PW.
Tak to był Eryk (Krusz)
...a mnie się obawiasz Yonash?:)LOL
spoko;) jesteśmy w tej sprawie w kontakcie:)
Drodzy Moi:) Znowu nadszedł poniedziałek, zresztą strasznie mroźny:mad: Tradycjyjnie więc otwieram listę chętnych do przybycia na czwartkowy spot:D Mam nadzieję, że mróz nas nie wystraszy i nie będziemy musieli odwołać spotu;)
---------- Post added at 14:28 ---------- Previous post was at 14:27 ----------
Jesli chodzi o mnie, to chcę przybyć, o ile oczywiscie Bella i moje przeziębienie na to pozwolą:):):)
Po dwutygodniowej przerwie powinienem do Was dołączyć o ile praca pozwoli :) więc do zobaczyska:crazy_pilot:
będę na pewno:)
Ja wstępnie, nawet z moją bella tym razem.. Niestety nie w pełni zdrową :(
Oczywiście jak co tydzień będę:-)
różnie może być zwłaszcza że pod koniec tygodnia temperatura ma spadać w nocy poniżej -20...:P
Mi dzisiaj za pierwszym razem Bella odpaliła, ale mina sąsiada na parkingu próbującego odpalić VW bezcenna :P
co do mycia to by było sprawiedliwie... posunie kobitka moje malenstwo... co wy na to koledzy...
dziś i u mnie w garażu mróz zagościł - na razie -4...:P
Jola, a wiadomo co Dolega twojej MiTo?
No właśnie co dolega?Ja mam prośbę.Czy będzie ktoś w stanie we czwartek pomóc mi w odkręceniu kratki nawiewu na podszybiu bo mi w trakcie jazdy hałasuje na pewnych obrotach i nerwacji dostaję:-(Pzdr.
dokładnie - jaka diagnoza?
Kochani jestescie, że pamiętacie o mojej Mici;) ...no cóż, posiedziałam ok. 4 godz. u Bołtowicza..., bo auta zastępczego nie było... Własnie dotarłam do pracy i pierwsze, co robię, to piszę do Was:):)
Tylna wycieraczka, to jak twierdzą, spalony silniczek (nie jest wymieniony, bo trzeba go zamówić, koszt ok. 360 zł + robocizna). Ogrzewanie to była sprawa sprężnia klimy, ponoć rozłączyły się jakies styki..., cos połączyli i na razie jest ciepło... na moje przeziębienie w sam raz... brudny był też filtr przecwpyłkowy, więc go wymienili. Podobno też mógł mieć wpływ na nadmuch. Ponoć też posmarowali mi całe zawieszenie i ma teraz nie stukać i nie trzeć. Ponadto zabuliłam za diagnostykę silnika, to już dla własnego spokoju... Dzisiejsza 'przyjemnosć' trochę mnie kosztowała... Jedno, co na razie czuję, to ciepło w aucie:)
Pozdrawiam Was gorąco:):):)
a co z zegarami?
przetestujemy we czwartek:)
Jola - musi się udać:)
Jola, ale, że Ciebie miałoby nie być?!?!