kobieta prowadziła ?
mijałem ją wczoraj koło 17 w pielgrzymce, albo wojcieszynie
Printable View
o tak Mateusz... ostatnio też widuję pełno AR ... teraz pytanie, skąd się tyle wzieło w ostatnim czasie... odpowiedzi są dwie:
1/ nagle wszystkie wyjechały z serwisów...(małoprawdopodobne)
2/ ludzie uświadomili sobie chyba że mit o dużej awaryjności to .... mit ; i wybrali autka o nieprzeciętnym wyglądzie i stylu - i ta wersja wydaje mi się prawdziwa :)
---------- Post added at 21:13 ---------- Previous post was at 21:11 ----------
Tak, prowadziła kobitka.... nr rej. nie pamiętam...w ciemnych okularkach była i jechała z kimś
---------- Post added at 21:18 ---------- Previous post was at 21:13 ----------
... Pozdrowienia również dla brygady w czarnej AR 147 na blachach DJ widzianej w Jeleniej Górze koło Castoramy około 13stej. Brygada pomykała przez chwilę w tym samym kierunku co ja... z tego co zauważyłem na czarnych alu, co zacnie się prezentowało :D
wiem ze moja to nie jedyna biała 159 SW (chociaz dla mnie tak), ale istnieje ryzyko ze to bylem ja :) lecialem 26.04 ok 20 z Poznania, z reguly omijam miasto droga na Sieroslaw -Dopiewo by wleciec na DK5 pomiedzy Komornikami i Stęszewem. Blachy PO 172NM z ramkami. Tak czy owak pozdrawiam serdecznie
p.s. jutro jadę pozdrawiać Alfistów z Jeleniej G - do zobaczenia
Nie wiem po co to napiszę, ale niech będzie :D
buksal widziany wczoraj na ofiar oświęcimskich w Ścy. Postalimy, pogadalimy i rozeszlimy się.
Pozdrawiam ;)
Pozdrowienia dla pani z srebrnej 147 jtd na wolności w jeleniej górze :)
Ja dziś dwukrotnie mijałem czerwoną, błyszczącą GTV na DW... Pierwszy raz jechała na Traugutta z centrum (stała na światłach na Niskich Łąkach), drugim razem koło 18.30 do centrum (też na Traugutta) - kierowca chyba nie wiedział o co chodzi, że mu macham / a myślałem, że z GTV'ki powinien znać zwyczaje Alfistów :) /
Również około 18.30 (chwilę przed GTV) pomachane do kolegi z czarnej 147 - chyba nie pierwszy raz (był odzew:))
Ahaaaaa... Na Boya Żeleńskiego widziałem 156SW z ramkami. Blachy PN ...
na drodze z Gryfowa do Jeleniej - ciekawy widok srebrna 156 w roli pilota - kierownik znający zwyczaje, pozdrawiam raz jeszcze i na wylocie z Jeleniej w kierunku Wroclawia widziana granatowa 156SW z jednym spalonym oczkiem rowniez pozdrowienia