Temat: Widziany, Widziana, Widziani :D

Użytkownik Romeo Avatar mattom
    Mieszka w
    dolnoslaskie DZL-> PO
    Auto
    Fiat CROMA 1.9 150ps

Domyślnie

Cytat Napisał rafallysek Zobacz post
    Widziana srebrna 147-ka na trasie Złotoryja - Pielgrzymka po godzinie 18stej. Światełka były, łapki też
    kobieta prowadziła ?
    mijałem ją wczoraj koło 17 w pielgrzymce, albo wojcieszynie
    147 powodów do zadowolenia

Użytkownik Rowerzysta Avatar rafallysek
    Mieszka w
    Legnica, Złotoryja,Nowy Kościół, Lwówek Śląski
    Auto
    Alfa Romeo 147

Domyślnie

Cytat Napisał mattom Zobacz post
    Wczoraj pełno alf widzianych na DK 3, 329 DK 12 i DK5
    Pełno alf ... odmachało ... normalnie szok, ludzie bez ramek i z ramkami często machali pierwsi
    Pozdrawiam !
    o tak Mateusz... ostatnio też widuję pełno AR ... teraz pytanie, skąd się tyle wzieło w ostatnim czasie... odpowiedzi są dwie:
    1/ nagle wszystkie wyjechały z serwisów...(małoprawdopodobne)
    2/ ludzie uświadomili sobie chyba że mit o dużej awaryjności to .... mit ; i wybrali autka o nieprzeciętnym wyglądzie i stylu - i ta wersja wydaje mi się prawdziwa

---------- Post added at 21:13 ---------- Previous post was at 21:11 ----------

Cytat Napisał mattom Zobacz post
    kobieta prowadziła ?
    mijałem ją wczoraj koło 17 w pielgrzymce, albo wojcieszynie
    Tak, prowadziła kobitka.... nr rej. nie pamiętam...w ciemnych okularkach była i jechała z kimś

---------- Post added at 21:18 ---------- Previous post was at 21:13 ----------

... Pozdrowienia również dla brygady w czarnej AR 147 na blachach DJ widzianej w Jeleniej Górze koło Castoramy około 13stej. Brygada pomykała przez chwilę w tym samym kierunku co ja... z tego co zauważyłem na czarnych alu, co zacnie się prezentowało

Użytkownik Świeżak Avatar eternal_slavo
    Mieszka w
    Kłodzko
    Auto
    156 SW '02 1.9 JTD 115 KM

Domyślnie

Cytat Napisał rafallysek Zobacz post
    o tak Mateusz... ostatnio też widuję pełno AR ... teraz pytanie, skąd się tyle wzieło w ostatnim czasie... odpowiedzi są dwie:
    2/ ludzie uświadomili sobie chyba że mit o dużej awaryjności to .... mit ; i wybrali autka o nieprzeciętnym wyglądzie i stylu - i ta wersja wydaje mi się prawdziwa
    Prędzej uświadomili sobie, że jest to tańsze wyjście od niemieckich samochodów. Wygląd i styl? Kto u nas na to patrzy kupując wózek na zakupy? A właśnie tacy odbiorcy teraz przesiadają się na naszą włoszczyznę - szukający taniej taczki.

Maciek
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał eternal_slavo Zobacz post
    Prędzej uświadomili sobie, że jest to tańsze wyjście od niemieckich samochodów. Wygląd i styl? Kto u nas na to patrzy kupując wózek na zakupy? A właśnie tacy odbiorcy teraz przesiadają się na naszą włoszczyznę - szukający taniej taczki.
    Ale nie ma co się martwić bo nie będą umieli tego obsługiwać i po czasie będzie ich mniej

Użytkownik Maniak resoraków Avatar shemagonish
    Mieszka w
    Ząbkowice Śląskie
    Auto
    AR159JTDm

Domyślnie

Cytat Napisał Alex Zobacz post
    Głuchowie (wielkopolskie) na DK nr 5 ok godz 20:00 26.04 (czwartek) i w tej samej miejscowości chwilę później białą 159 za blachach PO z ramkami
    wiem ze moja to nie jedyna biała 159 SW (chociaz dla mnie tak), ale istnieje ryzyko ze to bylem ja lecialem 26.04 ok 20 z Poznania, z reguly omijam miasto droga na Sieroslaw -Dopiewo by wleciec na DK5 pomiedzy Komornikami i Stęszewem. Blachy PO 172NM z ramkami. Tak czy owak pozdrawiam serdecznie

p.s. jutro jadę pozdrawiać Alfistów z Jeleniej G - do zobaczenia
    Ostatnio edytowane przez shemagonish ; 07-05-2012 o 23:19

wojtasw007
    Gość

Domyślnie

Nie wiem po co to napiszę, ale niech będzie

buksal widziany wczoraj na ofiar oświęcimskich w Ścy. Postalimy, pogadalimy i rozeszlimy się.

Pozdrawiam

Maciek
    Gość

Domyślnie

Pozdrowienia dla pani z srebrnej 147 jtd na wolności w jeleniej górze

Użytkownik Romeo Avatar mattom
    Mieszka w
    dolnoslaskie DZL-> PO
    Auto
    Fiat CROMA 1.9 150ps

Domyślnie

Cytat Napisał shemagonish Zobacz post
    wiem ze moja to nie jedyna biała 159 SW (chociaz dla mnie tak), ale istnieje ryzyko ze to bylem ja lecialem 26.04 ok 20 z Poznania, z reguly omijam miasto droga na Sieroslaw -Dopiewo by wleciec na DK5 pomiedzy Komornikami i Stęszewem. Blachy PO 172NM z ramkami. Tak czy owak pozdrawiam serdecznie
    No to jeżeli wyprzedzałeś czerwoną 147 z boxem stojącą na poboczu to raczej Ty Jeśli nie to jakiś duplikat
    147 powodów do zadowolenia

Użytkownik Romeo Avatar Barus91
    Mieszka w
    Ząbkowice Śląskie / Wrocław
    Auto
    BYŁO: 12xAR BĘDZIE: numer 13 :)

Domyślnie

Ja dziś dwukrotnie mijałem czerwoną, błyszczącą GTV na DW... Pierwszy raz jechała na Traugutta z centrum (stała na światłach na Niskich Łąkach), drugim razem koło 18.30 do centrum (też na Traugutta) - kierowca chyba nie wiedział o co chodzi, że mu macham / a myślałem, że z GTV'ki powinien znać zwyczaje Alfistów /

Również około 18.30 (chwilę przed GTV) pomachane do kolegi z czarnej 147 - chyba nie pierwszy raz (był odzew)

Ahaaaaa... Na Boya Żeleńskiego widziałem 156SW z ramkami. Blachy PN ...

Użytkownik Maniak resoraków Avatar shemagonish
    Mieszka w
    Ząbkowice Śląskie
    Auto
    AR159JTDm

Domyślnie

na drodze z Gryfowa do Jeleniej - ciekawy widok srebrna 156 w roli pilota - kierownik znający zwyczaje, pozdrawiam raz jeszcze i na wylocie z Jeleniej w kierunku Wroclawia widziana granatowa 156SW z jednym spalonym oczkiem rowniez pozdrowienia