- - - Updated - - -
Zmień bibliotekę, w tej jakieś dziwne czasopisma mają...[/QUOTE]
Pewnie naczytał się o Selespeedzie :D
Printable View
- - - Updated - - -
Zmień bibliotekę, w tej jakieś dziwne czasopisma mają...[/QUOTE]
Pewnie naczytał się o Selespeedzie :D
pytanko mam;) jtd czy jts który wybrać;)?
ktory chcesz.Co to za pytanie??Wiecej na rynku JTDm ale JTS tez znajdziesz
Tdi :)
normalne pytanie, chodzi mi o awaryjność koszty eksploatacji itp;) jts jest na łancuchu a to duzy plus
Jesli chodzi o JTS sam jestem użytkownikiem ale mam dopiero zrobione około 3500km jednak bez żadnych zastrzeżeń. Dynamiczny, spalanie w normie no i mi narazie nie wziął ani kropli oleju. W Pl cieżko o opinie na temat JTS ale w Szwecji jak juz jeżdżą to 95% benzyna i nikt nie narzeka
a nie wiesz jak sprawują się z gazem?;) bo ostatnio zastanawiam się pomiedzy dieslem a benzynką+gaz, bo wczesniej jezdziłem praktycznie 80% trasa, teraz natomiast latam 70% miasto i diesel w miescie się meczy jeszcze z dpfem a benzyna plus gaz to jednak oszczedność po pierwsze, po drugie benzyna szybciej się grzeje i ma łańcuszek. Jeszcze mam takie pytanie z innej beczki, czy programem diagnostycznym do włoskich aut, można odczytać przebieg oryginalny ze sterownika? zapisuje się tam? Bo obecnie jestem użytkownikiem bardzo lubianego na forum tdi, i mam w vagu taką opcję, która jest bardzo fajna bo steronika nie da się wyczyścić;) także jak ktoś przyjedzie fajną alfką to najpierw by się ją pod kompa podpieło, sprawdziło czy jest sens w ogóle dawać ja do autoryzowanego serwisu żeby dalej sprawdzać?
Czytając opinie to JTS z gazem nie wygląda na dobre połączenie- w grę wchodzi tylko 1.8 140 km z Opla.
A a propos łańcucha to w tych silnikach (1.9 i 2.2) lubi się on rozciągać.