dokładnie... dlatego zaproponowałem takie rozwiązanie jak napisałem wyżej, uważam że ilość samochodów modelowo jaka jest w konkursie jest dlatego że:
- popularność danego modelu jak 156/147
- ktoś kto ma coś innego niż najpopularniejsze modele ogarnia aparat i zrobił fotę...
nie da się zmusić wszystkich właścicieli modeli np. 33 czy 75 aby wysłali zdjęcia na konkurs... do tego nie każdy też umie lub ma ochotę na zrobienie zdjęcia.
dodam tylko to co pisałem już w temacie zdjęcie miesiąca wrzesień
"1. MiTo Wojtka
2. 155 Łukasza K.
3. GT Mikołaja
4. 159 Camilla
5. 147 GTA Gosi i Tomka
6. 156 (nie wiem kogo)
7. 33 czerwona z tego miesiąca
8. 75 co była we Wrocławiu
wiem też, że niektórzy mają możliwość wypożyczenia na sesje nowszych samochodów jak nowy Spider, Brera czy Julka
to tylko kilka samochód co mi przyszło na myśl przez 3 minuty... z pewnością mamy wiele innych ładnych samochodów na forum. Niestety rzadko odwiedzam dział Nasze Belle i nie wiem co mamy w klubie.
Wiem że rozrzut geograficzny (ilość km dzielących) właścicieli tych samochodów w PL jest spory i tutaj dochodzą koszty paliwa bo na sesję trzeba dojechać w jedno miejsce... ale coś kosztem czegoś.
Mamy dość wysoko pozycjonowane forum. Można by było np. załatwić sesję na polu golfowym, na starych halach produkcyjnych lub w innych ciekawych lokalizacjach tylko za reklamę takich miejsc na naszym forum (właściwie dla nas koszty 0zł) i mamy kalendarz, którego inne kluby będą nam tylko zazdrościć.
Chcieć to móc. ale być może się mylę... "