Strona 32 z 80 PierwszyPierwszy ... 222324252627282930313233343536373839404142 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 311 do 320 z 797

Temat: [regulamin] Konkurs - Zdjęcie miesiąca

mrutyś
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał pafka Zobacz post
    Tylko jeżeli w pierwszym miesiącu wygra 156, w drugim 147, to się może okazać, że w następnych miesiącach nie będzie z czego wybierać - będzie za mało fotek. Zresztą podobno już teraz nie jest z tym najlepiej...
    dokładnie... dlatego zaproponowałem takie rozwiązanie jak napisałem wyżej, uważam że ilość samochodów modelowo jaka jest w konkursie jest dlatego że:
    - popularność danego modelu jak 156/147
    - ktoś kto ma coś innego niż najpopularniejsze modele ogarnia aparat i zrobił fotę...

nie da się zmusić wszystkich właścicieli modeli np. 33 czy 75 aby wysłali zdjęcia na konkurs... do tego nie każdy też umie lub ma ochotę na zrobienie zdjęcia.

dodam tylko to co pisałem już w temacie zdjęcie miesiąca wrzesień

"1. MiTo Wojtka
    2. 155 Łukasza K.
    3. GT Mikołaja
    4. 159 Camilla
    5. 147 GTA Gosi i Tomka
    6. 156 (nie wiem kogo)
    7. 33 czerwona z tego miesiąca
    8. 75 co była we Wrocławiu
    wiem też, że niektórzy mają możliwość wypożyczenia na sesje nowszych samochodów jak nowy Spider, Brera czy Julka

to tylko kilka samochód co mi przyszło na myśl przez 3 minuty... z pewnością mamy wiele innych ładnych samochodów na forum. Niestety rzadko odwiedzam dział Nasze Belle i nie wiem co mamy w klubie.
    Wiem że rozrzut geograficzny (ilość km dzielących) właścicieli tych samochodów w PL jest spory i tutaj dochodzą koszty paliwa bo na sesję trzeba dojechać w jedno miejsce... ale coś kosztem czegoś.
    Mamy dość wysoko pozycjonowane forum. Można by było np. załatwić sesję na polu golfowym, na starych halach produkcyjnych lub w innych ciekawych lokalizacjach tylko za reklamę takich miejsc na naszym forum (właściwie dla nas koszty 0zł) i mamy kalendarz, którego inne kluby będą nam tylko zazdrościć.
    Chcieć to móc. ale być może się mylę... "
    Ostatnio edytowane przez mrutyś ; 29-10-2010 o 19:24

Użytkownik Romeo Avatar Pietia
    Mieszka w
    Ze wsi za odrą, pod Opolem xD
    Auto
    Mia Bella AR 147 1,6TS 01r.

Domyślnie

Tuti, pafka, to o czym piszecie tj. styczeń - 156, luty - 147, marzec - (i na tym kończy się kalendarz), to ja się domyślam, że tak będzie. Po prostu jestem zbyt dużym optymistą

A tak w ogóle, zwycięzcy zdjęć miesiąca otrzymują w nagrodę interfejs. To, że ich Belle będą na Kalendarzu to taki gratis od firmy jeśli dobrze rozumiem (jeśli kalendarz był planowany od początku to mnie poprawcie). To inna moja propozycja! W przyszłym roku będzie konkurs na zdjęcie miesiąca. Czy będzie tak jak w tym z nagrodami czy bez to już nie moja sprawa tylko zarządu tego jakże szlachetnego klubu. Drugą, oddzielną kwestią będzie zbieranie zdjęć poszczególnych modeli (wiem, wiem 156-tek będzie milion zdjęć a starszych modeli w ogóle). Pod koniec roku zbierze się ów zdjęcia poszczególnych modeli i z każdego modelu wybierze się jedno zdjęcie na kalendarz. Jeśli nie uzbiera się 12 różnych modeli, da się do kalendarza 2 zdjęcia jednego modelu i to najlepiej tego najrzadszego.

P.S. Jako, że wcześniej nie przeczytałem tego postu wyżej. Mrutyna wcześniejszym postem dałem do zrozumienia, że Twój pomysł jest dobry oraz, że jeśli będziecie coś takiego organizować (byle nie za daleko) to chętnie też się zjawię i z równie wielką chęcią pomogę
    Ostatnio edytowane przez Pietia ; 29-10-2010 o 19:46

Emeryt Fachowiec
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    Giulia 2.0 Turbo 200KM '17

Domyślnie

Interfejsy się skończyły Jest napisane w regulaminie, że zwycięzcy pojawią się w kalendarzu, jeśli taki wydrukujemy - jakoś tak

ʇɧɹqoq Romeo Avatar bobryt
    Mieszka w
    Gorzów Wielkopolski
    Auto
    OPC

Domyślnie

interfejs został ostatni. otrzyma go zwyciężca z tego miesiąca.

na przyszły rok można delikatnie zmodyfikować regulamin, tak że na kalendarz trafią najlepsze zdjęcia z całego roku no i tu administracja wybierze szczęśliwą 12-kę. prawda jest taka że rok temu nie pomyśleliśmy że wygrają prawie same 156ki

sesja fajny pomysł. mrutyna ja mam dla ciebie propozycje tak odbiegając troche od konkursu. na następnym zlocie ogólnopolskim przywieź sprzęt i za jakąś opłatą chętnym zrób sesje ich Alfom. zawsze to jakaś atrakcja, a można przy okazji zrobić z tego jakąś nagrodę
    1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
    2000 Subaru Forester S-Turbo

2002 Opel Zafira OPC

1999 Volvo V70

krolik_AR156
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Pietia Zobacz post
    A tak w ogóle, zwycięzcy zdjęć miesiąca otrzymują w nagrodę interfejs. To, że ich Belle będą na Kalendarzu to taki gratis od firmy jeśli dobrze rozumiem (jeśli kalendarz był planowany od początku to mnie poprawcie).
    A ja nie dostałem interfejsu

ʇɧɹqoq Romeo Avatar bobryt
    Mieszka w
    Gorzów Wielkopolski
    Auto
    OPC

Domyślnie

bo chyba wygrałeś jeszcze zanim mieliśmy nagrody w konkursie no chyba że ja coś przeoczyłem :|
    1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
    2000 Subaru Forester S-Turbo

2002 Opel Zafira OPC

1999 Volvo V70

Użytkownik Alfa i Omega Avatar shrek2oo7
    Mieszka w
    Warszawa, Poland
    Auto
    Alfa Romeo 147 2.0 TS 150HP Selespeed 2001

Domyślnie

Na jaki adres trzeba wysłać swoje zdjęcia? konkursfoto(at)alfaholicy.org nie działa.

Użytkownik Romeo Avatar saroo
    Mieszka w
    Nidzica
    Auto
    Alfa Romeo 146 1.7 16v Bx. Alfa Romeo 164 3.0 V6

Domyślnie

Cytat Napisał shrek2oo7 Zobacz post
    Na jaki adres trzeba wysłać swoje zdjęcia? konkursfoto(at)alfaholicy.org nie działa.
    Może coś źle wpisujesz, wszystko działa jak należy. Adres jest poprawny.

Użytkownik Alfa i Omega Avatar shrek2oo7
    Mieszka w
    Warszawa, Poland
    Auto
    Alfa Romeo 147 2.0 TS 150HP Selespeed 2001

Domyślnie

Ahh, doczytałem, że nie przeszła bo pliki za duże

Użytkownik Rowerzysta Avatar seboq
    Auto
    156 2.0 TS Sportpack 2000r.

Domyślnie

a moje doszly?