Ty nie kupowałeś a ja nosiłem tylko przez 2 dni po komuni :D ale czas na zmiany !
Printable View
Wiadomo, im taniej tym dla większości lepiej. Ale trzeba też zachować jakąś jakość. Jak dla mnie cena w granicach 300-400zł byłaby do przyjęcia jeśli oferta wyglądałaby ciekawie, ale niech wypowiedzą się inni. Pewnie najtańsze zegarki reklamowe da się załatwić nawet w granicach 100zł, tyle że minimalna ilość zamówienia to jakieś 50 sztuk, no i wysokiej jakości nie ma co się spodziewać. Trzeba znaleźć jakiś kompromis :)
A ja bez zegarka czuję się jak bez ręki :D Poza tym to według mnie jedyna, odpowiednia biżuteria dla mężczyzny :D
Świetnie :D
Przypuszczam że jak dostaniesz wycenę z Czasu to szczęka Ci opadnie :D Timexa sam jestem ciekaw.
Gdyby wszystko się udało to fajnie gdyby dało się na deklu wygrawerować logo klubu, oczywiście do tego grafika na tarczy a jeszcze fajniej gdyby była możliwość nadanie każdemu z zegarków indywidualnego numeru, albo w formie graweru, albo na tarczy :)
Dobrze też, gdyby zegarki spełniały pewne miniumum:
-koperta ze stali nierdzewnej
-mineralne szkiełko
-podświetlenie, lub fluorescencyjne indeksy.
-klasa wodoszczelności 3 ATM.
-dobrze gdyby był kalendarz, chociaż niekoniecznie
-skorzany pasek (osobiście nie trawię bransolet :D)
-średnica koperty coś w granicach 40-43mm.
no ta Polska strona chyba spełnia te wszystkie wymagania, i też pisałem o pasku skórzanym z wytłoczeniem jakiegoś wzoru / napisu. Pomysł z indywidualnym znakowaniem w sensie numerem świetny! O tym nie pomyślałem ale tez wspomnę.
Mówisz że ta Polska firma taka droga ? :p Ja to myślałem że raczej Timex powali ceną ale ogólnie to sie nie znam jakoś super na zegarkach :D
Timex przy Czasie to chyba będzie taniocha :p Z tego co się zorientowałem ceny zegarków Czasu są 4-cyfrowe i to wcale nie z jedynką z przodu :p Aż strach myśleć o zegarku na specjalne zamówienie. No ale jak odpowiedzą to się dowiemy :) Co do Timexa to najtańsze modele są poniżej 200zł, do tego koszty personalizacji. Czyżby szykował się najdroższy gadżet w historii? ;p
No zdecydowanie najdroższy i sie martwię czy znajdzie nabywców :P Też właśnie pisałem żeby mi podali minimalne wymagane zamówienie, najlepiej by było żeby sie dało co do sztuki to można by to zrobić po uprzednich zapisach ale tak dobrze pewnie nie będzie :)
No właśnie, więc w ostateczności iść po kosztach i szukać w firmach od gadżetów reklamowych. Jakość spadnie, ale cena będzie przystępna dla większej ilości forumowiczów.