A może Alfa powinna robić kosiarki?
Prezentujesz postawę z którą się spotkałem w Carserwisie, dzięki której obecnie problem jest wyeskalowany do poziomu zarządu tej firmy oraz do poziomu dyrektora handlowego FAP. W Polsce pozostał mi jeszcze prezes FAP, będę się kontaktał też z centralą we Włoszech. Choć może nie będzie takiej potrzeby, bo wydaje się, że obecnie przyjęta stategia działa.
Kupuję rozwiązanie komunikacyjne i to ma jeździć. Jeśli ktoś nie potrafi wyprodukować skrzyni biegów, to może powinien sprzedawać kosiarki, gdzie ten element nie jest niezbędny. A jeśli kto inny nie potrafi poskładać trzech elementów auta, to może również powinien się przekwalifikować na sprzedaż i serwis maszyn z branży ogrodniczej - jest mniejsza szansa, że ktoś się zabije prowadząc kosiarkę.
Sugestia, że nie potrafię obsługiwać klimatyzacji jest podobna do tej, że nie potrafię obsługiwać skrzyni biegów. Co do powypadkowości, to jak już pisałem, te problemy mogą wynikać z nienależytej naprawy, ale nie muszą. A nawet jeśli wynikają, to są łatwe do usunięcia i będą usunięte, zniesmacza mnie tylko, że w takim trybie. No i ciekawe czy będziesz pisał tak o swoim aucie, jak ci się przydarzy strzał.
---------- Post added at 14:41 ---------- Previous post was at 14:36 ----------
Cytat:
Napisał
metan
Faktycznie trzeba przyznać że dzwonek zmienia stan rzeczy. Bóg jeden wie co przy naprawie było wymontowywane dlatego mogą wystąpić pozornie niezwiązane usterki. W tym konkretnym przypadku świadczy to głównie o serwisie, a nie o samej produkcji
Dlatego rozgraniczam rzeczy produkcyjne, od ponaprawowych. Ale widzę, że kolega Maciek pragnie za wszelką cenę zdezawuować moje oceny, czego do końca nie rozumiem, bo występuję poniekąd w interesie wszystkich.