Spoko, spoko kolega żuwik mi dał na nich namiar i tel. Ja się ustawiłem z gościem, rozebrałem Ics i podjechałem. Potem testy, potem przeprowadziliśmy dość długą rozmowę w której dowiedziałem się "prawie" wszystkiego na temat urządzenia itp.;-).
Printable View
Spoko, spoko kolega żuwik mi dał na nich namiar i tel. Ja się ustawiłem z gościem, rozebrałem Ics i podjechałem. Potem testy, potem przeprowadziliśmy dość długą rozmowę w której dowiedziałem się "prawie" wszystkiego na temat urządzenia itp.;-).
to jak bedzie coć oprócz loudlinka;)?
http://www.forum.alfaholicy.org/166/...iarka_mp3.html Tutaj masz wszystko. Ja mam już konkurenta Loudlinka i jestem zadowolony, wszystko masz w temacie. Pozdr
skoro zmieniarki poszly to moze dobrze by bylo napisac krotka instrukcje podlaczenia jej do ICSa (dla mniej kumatych) z DSP i bez...
A czemu tutaj?
Instrukcja demontażu ICS jest na forum 5 razy. Instrukcji podpięcia kostki miniISO nie da się zamieścić, ale postaram się:
1. Wypiąć fabryczną kostkę miniISO.
2. Oddzielić żółty segment od kostki miniISO zwalniając zaczep i trzymając kostkę przewodami do góry pociągnąć żółty segment w kierunku dolnym .
3. Spiąć żółty segment z kostką miniISO dostarczoną ze zmieniarką mp3.
4. Wpiąć kostkę miniISO do ICS.
W przypadku braku DSP CHYBA nie ma żółtej kostki, więc po punkcie 1 należy przejść do punktu 4.
o to mi chodzilo dzieki
Zmieniareczka zamontowana w aucie :) efekt bardzo fajny :) w końcu będzie można normalnie muzyki posłuchać :) Sam montaż prosty jak budowa cepa ;)
Grzesiek należy Ci się browar za doprowadzenie sprawy do końca :) (nie rób mi przelewy z tej nadpłaty :) napij się browara :D ) wielkie dzięki :) A teraz robię wylot do Wałbrzycha i nie będę musiał się stresować że muzyka przestanie grać na tych dziurach :D
a gdzie ukryliście tą zmieniarkę? jutro ją montuję u siebie. No i jak się przełącza między kartą pamięci a np. pedrive'em
Ja wsadziłem na razie do schowka pasażera, tam jest nawet fajne miejsce (takie z perforacją), ale jak się tam zamontuje, to nie zamkniesz schowka jak pendrive będzie wpięty :) Zobaczę, w sumie i tak tam nic nie wożę.
Co do dwóch wpiętych źródeł - nie próbowałem, ale też się nad tym zastanawiałem. Ale generalnie - wisi mi to :D