Napisał
epsonix
super że pomagasz wielu przy VIN/historii itp, bardzo się chwali, ale ja mam problemy ze zrozumieniem co przekazujesz często, więc sie odezwę z feedbackiem mam nadzieję z korzyścią dla innych (ja nie kupuję obecnie nic i raczej na parę lat mam spokój z samochodowymi zakupami). piszesz np "szkody do weryfikacji", czyli coś wiesz z historii w ASO że było robione czy nie masz takiej informacji i po prostu sugerujesz pojechać oglądnąć auto i co jest jasne szukać czy były i jakie szkody? warto byłoby jednoznaczniej pisać - czasem ludzie są daleko od auta którym się zainteresowali, więc fajnie byłoby nie generować niedomówień, bo Twoja wypowiedź może być zrozumiana dwojako.
często podajesz np tylko przebieg z ostatniej wizyty w ASO, fajnie by było gdyby do tego doszła data - wtedy coś można próbować zgadywać obecny możliwy przebieg (łatwiej wychwycić że np auto stało rok rozbite/naprawiane/u handlarza), albo że przebieg jest skręcony w dół - co niekoniecznie wyłapiesz jak podasz tylko przebieg bez dat. dam Ci przykład z życia np w 2015 interesowałem się 159 2.2JTS, auto z połowy 2010r, wpis z ASO był przy 8.5 tyś km wymiana jakiejś uszczelki. przebieg w ogłoszeniu 98tyś km rozsądny na benzynę, powiedzmy te 20-25tyś km/rok. bez daty wpisu z ASO możnaby to łyknąć, w końcu benzyna, na pewno jakiś czas nie jeździła (pewnie jakaś szkoda była) itp. zacząłem się nią interesować - auto było na drugim końcu Polski. W ASm.