Jak mam być szczery to używałem go dopiero raz i wtedy nie zauważyłem. Według producenta on ma mieć sporo carnauby, więc wszystko możliwe.
Printable View
Jak mam być szczery to używałem go dopiero raz i wtedy nie zauważyłem. Według producenta on ma mieć sporo carnauby, więc wszystko możliwe.
Może to kwestia wilgoci lub zbyt cieplej blachy, to samo przy MD gdzie jest wymagajacy przy zbyt goracej blasze albo wilgotności
Wysłane z mojego Xperia Z przy użyciu Tapatalka
Kwestia wilgoci i temperatury odpada wczoraj były idealne warunki. Co lepsze jedno psikniecie finalle na smugi przetarcie fibrą i znikają, a samym soft'tem trzeba machać. Może za duzo psikam, nie wiem. Protestuję rożne sposoby aplikacji. Niemniej finalle można było psikać na odpierdol i z równie dużym zaangażowaniem przecierać fibrą i zawsze zostawało lustro.
A wlasnie, przypomniało mi się ze za duzo np takiego MD tez jest do nieco dłuższego wypracowania
Wysłane z mojego Xperia Z przy użyciu Tapatalka
[MENTION=10735]Pływak[/MENTION] poużywałem trochę i u mnie nie ma smug po nałożeniu. Ale to nie znaczy że wszystko jest super. Umyłem auto w piątek wieczorem i psiknąłem tym quickdetailerem Soft99 na koniec... Rano dramat... auto białe od kurzu. Przez jedną kurde noc, masakra. Jak stary, dobry King of Kurz - pył się lepi do niego jak biskup do małych chłopców, jak dla mnie całkowita dyskwalifikacja tego środka.
Ze smugami zauważyłem, ze lepiej przy dużych elementach psikać na fibrę, co do kurzenia to póki co jakoś wybitnie nie daje się we znaki z resztą znów się wpakowałem w czarne auto wiec i tak przejadę przez wiochę parę km i auto ujebane jak stół u durczoka ;)
Co w miare taniego do opon co nie spłynie po pierwszym deszczu? Używam Nielsena Brillance ale trwałość mierna.
To chyba nakladasz na ujebaną opone tego nielsena :D
ja złego słowa nie moge powiedzieć na temat trwałości
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Panowie do czarnej i jasnej deski rozdzielczej co polecacie za apc? Gdzieś mi się tutaj w oczy rzuciło, że ktoś coś pisał, że dawało głęboka czerń oraz minimalne zbieranie kurzu?
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Taaa ujebana... po szorowaniu red devilem. Może jak twoja stoi u mechanika to wytrzymuje długo :P Ja robię 3k km miesięcznie i mazanie nielsenem co kilkaset kilometrów mnie nie bawi. Ostatnio wytrzymał 200km jazdy po deszczu.
APC? Głeboka czerń, zbieranie kurzu? Nie pomyliły Ci sie produkty? APC jest do odszczurzania auta, przeważnie deska po umyciu apc stare się szarawa i matowa. Ja wszystko jadę Red Devilem... zaraz ktoś wyskoczy z tekstem, że jak to deskę Red Devilem? Przecież się rozpuści :D Ja wychodzę z założenie aby kupić stosunkowo najmocniejsze APC i w zależności od potrzeb robić takie stężenie jakie potrzebujemy. Deska spokojnie i bezpiecznie można lecieć 1:25 red devilem.