Ja się cieszę wlasnie z tych malutkich zmian. Glowna zmiana na ten rok to czerwone akcenty dla ktorych w 2015 roczniku tylko wersja Sprint mi pasowala.. Grill nie musi sie ludziom podobac. Mi ten srebrny nie podchodzil. Widzialem wersje z ciemnym jej wylonczeniem i.. Nadal jakos nje moj gust. Siatka meshowa bardziej mi podchodzi chociaz to juz nie klasyka..
Jedyne czego mi brakuje to czerwonego logo.. 400zl za nakladki do przyklejenia carbonowe 2szt plus jedna na kierownice to troche drogo ale co zrobic. Trzeba bedzie kupic na zime/wiosne.. Głowię się aby z czerwonym nie przesadzic i zrobic to z takim smaczkiem jak 2 lata kombinowania zw swoim komputerem ale w przypadku auta pole manerwru jest gorsze.. Bo gwarancja.. Bo mozna wejsc w studnie bez dna z wiekszymi zabawami. Najwyzej rozloze to w czasie..
Nawet napis Veloce mi pasuje idealnie bo moge cos wykminic z łaczeniem Vieworld i Veloce.. V i V.. Juz cos wykminie.. Juz z chlopakami z Kosowa rozmawialem odnosnie ich carbonowych rzeczy i zrobienia ich spersonalizowanych i akcentowanych napisami/grafika/kolorem.. Wszystko zrobia :D
Tylko koszty spersonalizowane okolo.. Deska rozdzielcza 500€, spoiler 800€, klamki zewnetrzne 300-400€, obudowy lusterek 400-600€... Musze najpierw stwierdzic czy auto zostaje u mnie na wiecznosc :D