Strona 34 z 40 PierwszyPierwszy ... 2425262728293031323334353637383940 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 331 do 340 z 398

Temat: Julka z 2016... kilka pytań przed zakupem

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar Vieworld
    Mieszka w
    mazowieckie
    Auto
    CLK C209

Domyślnie

Ja się cieszę wlasnie z tych malutkich zmian. Glowna zmiana na ten rok to czerwone akcenty dla ktorych w 2015 roczniku tylko wersja Sprint mi pasowala.. Grill nie musi sie ludziom podobac. Mi ten srebrny nie podchodzil. Widzialem wersje z ciemnym jej wylonczeniem i.. Nadal jakos nje moj gust. Siatka meshowa bardziej mi podchodzi chociaz to juz nie klasyka..

Jedyne czego mi brakuje to czerwonego logo.. 400zl za nakladki do przyklejenia carbonowe 2szt plus jedna na kierownice to troche drogo ale co zrobic. Trzeba bedzie kupic na zime/wiosne.. Głowię się aby z czerwonym nie przesadzic i zrobic to z takim smaczkiem jak 2 lata kombinowania zw swoim komputerem ale w przypadku auta pole manerwru jest gorsze.. Bo gwarancja.. Bo mozna wejsc w studnie bez dna z wiekszymi zabawami. Najwyzej rozloze to w czasie..

Nawet napis Veloce mi pasuje idealnie bo moge cos wykminic z łaczeniem Vieworld i Veloce.. V i V.. Juz cos wykminie.. Juz z chlopakami z Kosowa rozmawialem odnosnie ich carbonowych rzeczy i zrobienia ich spersonalizowanych i akcentowanych napisami/grafika/kolorem.. Wszystko zrobia

Tylko koszty spersonalizowane okolo.. Deska rozdzielcza 500€, spoiler 800€, klamki zewnetrzne 300-400€, obudowy lusterek 400-600€... Musze najpierw stwierdzic czy auto zostaje u mnie na wiecznosc
    Ostatnio edytowane przez Vieworld ; 05-08-2016 o 08:11

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar radosuaf
    Mieszka w
    Poznan, Poland, Poland
    Auto
    Alfa Romeo Giulia Business 200 KM MY21

Domyślnie

Cytat Napisał Vieworld Zobacz post
    Musze najpierw stwierdzic czy auto zostaje u mnie na wiecznosc
    To Alfa - za 3 lata się rozpadnie .
    Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
    Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019

Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS

Mieszka w
    mazowieckie
    Auto
    CLK C209

Domyślnie

Cicho siedź! Leasing chyba na 4 lata będzie bo drugie auto w firmie w przyszlym roku a moze zabraknac czasem by odpisac podatek z 2 aut w ktoryms miesiacu "poza sezonem".

Predzej by sie rozpadl ecoboost niz to 1.75 (chociaz tutsj zdania podzielone). Tak czy owak przy dobrych wiatrach moze sie udac ze bedzie sponsoring projektu i nic nie zaplace lub tylko część za te elementy carbonowe.. Zobaczymy, zobaczymy...

Mieszka w
    mazowieckie
    Auto
    CLK C209

Domyślnie

Czy ktos moze mi podrzucic zdjecie zblizen tych elementow srebrnych przy fotelach? Glownie chodzi o miejsca styku z materialem + pytanie czy jesli przycisniemy material w tym miejscu to widac dalsza czesc srebra czy nie da sie wcisnac tam materialu?

Troche zagmatwane. Ale nie chce zdradzac jeszcze czemu o to pytam

Mieszka w
    mazowieckie
    Auto
    CLK C209

Domyślnie

No i dupa blada...

Życie dziś mi powiedzialo ze nici z giuliettą... Trzeba szukac jakiegos uzywanego forda focusa lub uzywanej giulietty (ale tu tylko 150/170 wchodzi w grę po 2012r wiec z czyms do 40tys moze byc problem) by miec czym jezdzic. Ahhh! <wnerw>

Użytkownik Rowerzysta
    Mieszka w
    WPR
    Auto
    Giulietta Veloce MY2016 / Giulia Veloce 2.0

Domyślnie

Cytat Napisał Vieworld Zobacz post
    No i dupa blada...

Życie dziś mi powiedzialo ze nici z giuliettą... Trzeba szukac jakiegos uzywanego forda focusa lub uzywanej giulietty (ale tu tylko 150/170 wchodzi w grę po 2012r wiec z czyms do 40tys moze byc problem) by miec czym jezdzic. Ahhh! <wnerw>
    Nanegocjowal, nakręcił, temat założył na 33 strony i olał ) co się stało panie?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Mieszka w
    mazowieckie
    Auto
    CLK C209

Domyślnie

A daj spokoj...

W duzym skrocie wyslalem pismo z prosba o zwrot zaliczki 5% + rodzina + mozliwe ze uciekne z kraju w ciagu 3 lat do nowej zelandii lub szwajcarii (coraz pewniejsza ucieczka po dzisiejszym dniu) wiec.. Leasing odpada na firme. Mysle o kredycie prywatnym na 2 mooze 3 lata i czyms uzywanym do 50tys... A auto i tak musze kupic do listopada max wiec czeka mnie troche czytania, poki co wstepnie dzis znalazlem z ciekawym wyposazebiem i niskim przebiegiem za 50.000zl... Mam jeszcze czas. Moze gdy ludzie powracaja z wakacji to cos wpadnie ciekawszego na jesieni...

http://otomoto.pl/en/oferta/alfa-rom...-ID6ytPwb.html

http://otomoto.pl/oferta/citroen-ds4...-ID6yqUvf.html

---

Najbardziej zaluje tych setek godzin straconych na czytaniu o julce, pprownywaniu, ogladaniu akcesoriow itd.. Ahh te kłody w zyciu! Moze jednak nie wszystro stracone.. Jak nie julka to ds4 tez ma klamki z tyli w drzwiach jak ona.. A moze jednak giulietta 150/170 w manualu.. Chociaz w 240 sie zakochalem.. Sie dzis poplątało... Wrrr trzeba to przemyslec. Uciekam. Moze chociaz komus ta encyklopedia dywagacji w tym temacie pomoze? chociaz tyle..
    Ostatnio edytowane przez Vieworld ; 06-08-2016 o 19:08

ZBANOWANY Romeo
    Auto
    Giulietta 150 KM 2016

Domyślnie

Żeby "uciec" do Nowej Zelandii, to trzeba mieć zawód, którego oni poszukują i nie tylko to.

Mieszka w
    mazowieckie
    Auto
    CLK C209

Domyślnie

Przyjaciolka pracuje w ambasadzie. Byloby troche latwiej (teoretycznie latwiej bo jedynie moze cos podpowiedziec tylko). Zawod mam a i mialem zaproszenie m.in. z redakcji jednej gazety.. Ciagle aktualne. Ale przyznaje Ci racje. Nie jest latwo dostac wizę do NZ. Wrecz moim zdaniem trudniej niz do Stanów.

ZBANOWANY Romeo
    Auto
    Giulietta 150 KM 2016

Domyślnie

I co, jesteś na liście? Bo ja tak. Ale bynajmniej nie mam zamiaru "uciekać".

http://skillshortages.immigration.go...rtage-list.pdf