w złocie wygląda też super:) białe alu jakoś mi się kojarzy przede wszystkim z wrc i do tych felg i nadwozia jakoś mi nie pasuje;p kanciaste fele i nadwozie tak:)
Printable View
w złocie wygląda też super:) białe alu jakoś mi się kojarzy przede wszystkim z wrc i do tych felg i nadwozia jakoś mi nie pasuje;p kanciaste fele i nadwozie tak:)
Chyba zonkil mnie pomału przekonujesz do wersji black and white :>
Ale jeszcze pogadam z niektórymi :D i się zobaczy co z tego wyjdzie :), bo jak już pomaluje na biało to nie będzie wyjścia :/ (a folie z lusterek, scudetto itp zawsze będę mógł ściągnąć)
Sam sobie swoje pomaluje na biało :) albo to będą te Speedline'y które mam, albo kupie jakieś inne felgi :)
Tak czy siak, jeden komplet śnieżno białych laćków będzie w moim posiadaniu :)
A właśnie... skoro już o tym mowa to może byłbyś skłonny pobadźgać moje kółka na biało? Oba zdjęcia bym prosił :)
http://img694.imageshack.us/img694/7918/75514151.jpg
http://img6.imageshack.us/img6/2858/13303279.jpg
P4:
chromik byłby ok ale tylko z ciemnymi ramkami w lampkach ( gtA LOOK)
białe - tyż ok
zwykłe alu- tyż ok
ale co sie wzięło na te alu ?? i to jeszcze do sporych poprawek jak pisałeś ??
tym bardziej że odbierałeś je sam osobiście ----ja się już raz nauczyłem - jedziesz ze sprzedawcą na serwis alu i sprawdzasz , albo zbijasz cenę po wyjściu problemów albo odpuszczasz
no ale ...
Te felgi to można powiedzieć rarytas i kupienie ich w jakimkolwiek stanie by nie były jest dla mnie w pełni zrozumiałe... sam bym tak zrobił :)
A co do zbicia ceny... no cóż, to już zależy od umiejętności negocjacyjnych kupującego i chęci szybkiej sprzedaży przez właściciela... czasem się da a czasem nie :P
gówno szopa pracza z wczesnego ranka np dnia 04.09.2011 to też raczej wyjątkowa rzecz - mimo tego bym jej nie kupił :lol:
a te alu nie wyglądają jakoś super na 156 , dodając do tego sporo roboty i kosztów przy poprawie stanu raczej średni zakup
a były ładne GTA na forum na sprzedaż ( do 2.5 P4 by się nadawały )
a białe z ringiem czerwonym:)??na rancie np:)
Sam miałem ochotę na te felgi ze względu na śrubę centralną. Białe wyglądałyby spoko przy samochodzie "black line" - czarne scudetto i lusterka.
Trochę mało żywy ten biały, ale fajnie to wygląda :)
Dzięki bardzo :)
@bociek
Bo niby GTA wyglądają najlepiej do 156... o ile w SW wyglądają ciekawie o tyle do sedana one mi niezupełnie pasują...
A te? Może i nie są w najlepszym stanie i wymagają wkładu, ale efekt końcowy na pewno będzie o wiele lepszy niż na GTA
Nie polecam... zalatuje wiochą...