w złocie wygląda też superbiałe alu jakoś mi się kojarzy przede wszystkim z wrc i do tych felg i nadwozia jakoś mi nie pasuje;p kanciaste fele i nadwozie tak
![]()
w złocie wygląda też superbiałe alu jakoś mi się kojarzy przede wszystkim z wrc i do tych felg i nadwozia jakoś mi nie pasuje;p kanciaste fele i nadwozie tak
![]()
Ze 164 trudno się wyleczyć
Chyba zonkil mnie pomału przekonujesz do wersji black and white :>
Ale jeszcze pogadam z niektórymii się zobaczy co z tego wyjdzie
, bo jak już pomaluje na biało to nie będzie wyjścia :/ (a folie z lusterek, scudetto itp zawsze będę mógł ściągnąć)
Sam sobie swoje pomaluje na białoalbo to będą te Speedline'y które mam, albo kupie jakieś inne felgi
Tak czy siak, jeden komplet śnieżno białych laćków będzie w moim posiadaniu
A właśnie... skoro już o tym mowa to może byłbyś skłonny pobadźgać moje kółka na biało? Oba zdjęcia bym prosił
http://img694.imageshack.us/img694/7918/75514151.jpg
http://img6.imageshack.us/img6/2858/13303279.jpg
P4:
chromik byłby ok ale tylko z ciemnymi ramkami w lampkach ( gtA LOOK)
białe - tyż ok
zwykłe alu- tyż ok
ale co sie wzięło na te alu ?? i to jeszcze do sporych poprawek jak pisałeś ??
tym bardziej że odbierałeś je sam osobiście ----ja się już raz nauczyłem - jedziesz ze sprzedawcą na serwis alu i sprawdzasz , albo zbijasz cenę po wyjściu problemów albo odpuszczasz
no ale ...
Te felgi to można powiedzieć rarytas i kupienie ich w jakimkolwiek stanie by nie były jest dla mnie w pełni zrozumiałe... sam bym tak zrobił
A co do zbicia ceny... no cóż, to już zależy od umiejętności negocjacyjnych kupującego i chęci szybkiej sprzedaży przez właściciela... czasem się da a czasem nie![]()
gówno szopa pracza z wczesnego ranka np dnia 04.09.2011 to też raczej wyjątkowa rzecz - mimo tego bym jej nie kupił
a te alu nie wyglądają jakoś super na 156 , dodając do tego sporo roboty i kosztów przy poprawie stanu raczej średni zakup
a były ładne GTA na forum na sprzedaż ( do 2.5 P4 by się nadawały )
a białe z ringiem czerwonym??na rancie np
![]()
Sam miałem ochotę na te felgi ze względu na śrubę centralną. Białe wyglądałyby spoko przy samochodzie "black line" - czarne scudetto i lusterka.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Trochę mało żywy ten biały, ale fajnie to wygląda
Dzięki bardzo
@bociek
Bo niby GTA wyglądają najlepiej do 156... o ile w SW wyglądają ciekawie o tyle do sedana one mi niezupełnie pasują...
A te? Może i nie są w najlepszym stanie i wymagają wkładu, ale efekt końcowy na pewno będzie o wiele lepszy niż na GTA
Nie polecam... zalatuje wiochą...