A ja pozdrawiam czarną 147 na DG widzianą koło zjazdu do Expo. Pozdrawiam też srebrnego wagona w Będzinie tyż na ramkach SBE chyba ;)
Printable View
A ja pozdrawiam czarną 147 na DG widzianą koło zjazdu do Expo. Pozdrawiam też srebrnego wagona w Będzinie tyż na ramkach SBE chyba ;)
A kto to dzisiaj zaparkował naprzeciwko mojego domu na ul.Reymonta? Widziana 156 kombi (czarna) z ramkami ;> Około godziny 19:30
Przyznawac sie ;)
Pozdrowionka dla granatowej 156 na klubowych, stojącej na parkingu przy Realu w Tychach 01.06.2011 około godziny 19.00 zostawiłem coś za wycieraczką:) i bordowej 156 mijanej przy zjeździe z Czułowa na 2 pasmówkę w strone kato były awaryjki ale odzewu żadnego :(
pozdro dla tomkaml który odwiedził mnie z piwem o taki prezent na dzień dziecka :)
również pozdrawiam sickboy'a - włożył mi kartkę z pozdrowieniami za wycieraczkę
dzisiaj w Tychach pod Carbo
( wybacz , że autko brudne i z dwoma kupami ptasimi :-) )
Dzieki bocian akurat jechałem tamtędy zrobić przegląd rejestracyjny mojej 147 i patrzę a tu Twoja GT sama na tym parkingu pod Carbo stoi. A ten szlaban to ty żeś wyłamał??:P
pozdrawiam kierownika czerwonej 164 ktorego wpuszczalem dzisiaj na żorskiej w pszczynie lapki byly:)
[QUOTE=gontek;588568]A ja pozdrawiam czarną 147 na DG widzianą koło zjazdu do Expo.
tez pozdrawiam :)