"Kobielczak"
Przy okazji chcialem pozdrowic dzis kolege w Alfie 156? Kombi - ciemna, w Katowicach, przy wjezdzie na A4 koło godziny 13:30. Kolega jechal kawalek za mna
Ja też pozdrawiama tak na marginesie to świetnie się to Twoje GTV prezentuje
![]()
"Kobielczak"
Przy okazji chcialem pozdrowic dzis kolege w Alfie 156? Kombi - ciemna, w Katowicach, przy wjezdzie na A4 koło godziny 13:30. Kolega jechal kawalek za mna
Ja też pozdrawiama tak na marginesie to świetnie się to Twoje GTV prezentuje
![]()
Ostatnio edytowane przez MTechnix ; 31-05-2011 o 17:41
Aa ja pozdrawiam srebną 164 na blachach SC widzianą ok 14,15 kolo makro w sosnowcukolega leciał ze mną az do A4 : D
Pozdrawiam również srebną 156 kombi na blachach SI widzianą od katowic do dąbrowy w godzinach 17,40 w tą burze : DD
pozdrowienia pana w czarnej 159 ti mijanego w pszczynie przy videoworld oraz srebrna 156 na rej KBC ktora podjezdzala akurat gaz tankowac na malym orlenie w pszczynie.
pzd czarna 147 (ładnaa)na rej SB wyjezdzajaca tj i ja ok godz 20 30 z Gemini w BB, na rondzie sie rozdzielilismy
![]()
Pozdrawiam Wojtka J. mijanego na Komorowickiej w BB - tej Brery nie sposób nie zauważyć![]()
Macham i macham, i ostatnio jestem mile zaskoczony, bo kierowcy Alf odpowiadają! A jakieś dwa tygodnie temu w Orzechu, koło Tarnowskich Gór kierowca srebrnej ( o ile dobrze pamiętam) 156 pomachał pierwszy! Bardzo mi się podoba ten zwyczaj i apeluje o machanie!
Czasami to aż mi głupio, że inni mają takie brzydkie samochody
Pozdrawiam kolegę z czarnej Alfy 147 widzianego dzisiaj w Mikulczycach.![]()
bociek gorolu cos to robil u nas wtychach mijalem cie kolo MC;D na mikolowskiej jechałem zolta magnumka