Jak się oddłużę o założę bez zastanowienia. :) Jak na razie oszczędność na oponach 1k zł kosztowało mnie ponad 3.5k :/ i dodatkowo teraz ta lampa :/
Printable View
Jak się oddłużę o założę bez zastanowienia. :) Jak na razie oszczędność na oponach 1k zł kosztowało mnie ponad 3.5k :/ i dodatkowo teraz ta lampa :/
No nie do końca :) Miałem zimówki tylko jakieś Khumo. Te opony nadają się ewentualnie jako banda ochrona na torze w poznaniu a nie do jazdy po śniegu.
Literówka się wtargnęła.. chodziło o Kumho. Może i dobra ale na pewno nie nadaje się na śnieg, bo w ogóle się drogi nie trzymają:/
Jutro kupuje protektorowane, najlepszy i najtańszy wybór na górskie białe drogi. :)
Co do lamp, Proxim, to za jakieś 2 czy 3 miesiące się odbiję z kasą i ledy na pewno będę zakładać :)
Ani Rycho ani Tado (nie korzystam z ich usług). Wiem, że Dębica jest dobra na śnieg, ale nie produkuje zimówek na 17". Protektory to z doświadczenia mojego i znajomych wiem, że o ile dobrze zrobiona, to trzyma się śniegu jak na kolcach. U nas też ciężko protektor znaleźć na 17" ale w Czechach są i cieszą się dobrą opinią :)
Ale żem tu OT wcisnął. Sorki ;)