:) :)
Printable View
wladza kiepsko sie stara
tamten latwo sie poddal :)hehe ja sie latwo nie poddaje i jestem silny :)
ja sie podaje slavol ty cos powiedz
:d :d :d :d :d
spoko już gadałem z gosią przyjedziemy napewno do was jedyna przeszkoda to jak maja zachoruje a co do noclegu to już zdecydowaliśmy wcześniej bo z takim dzieckiem tłuc się zimą 300 km w dwie strony to trochę za dużo a jak jeszcze popada to masakra a w ośnie jest fajny pensjonat aleksandra czy coś tam:-) pozdrowienia z poznania. prezes rozesłałeś emali o kurtkach??jak ktoś chce to poproszę o pw wyślę zdjęcia. nie jest to tania rzecz ale porządna na wiele sezonów a nie jakiś badziew.
nic nie powysylal mniemam ze to brak czasu. napisz cos wiecej o tych kurtkach jaka cena i jesli masz jakis wzor to tez poprosze
krol-julian0@o2.pl
to moj adres
a jak Tam Andrzeju przybywasz do pily??
to dotrze do nas jakas informacja odnosnie tych kurtek??bo narazie nic nie wiem a mnie zainteresowaly a jest juz zimno :) czy moze tylko je nie wiem :) :):P
Auto juz po plerce ?Wyslij te zdjecia i cene ;p Tomek gdzie ten nocleg ? Auto juz po polerce ?
witam ...nie miałem neta wienc info u mnie w tyle ...Michu ten pensjonat to AFRODYTA ...ale poczekaj jeszcze tydzień ..ja załatwiam gdzie indziej ...myślałem o mojej chacie ..nie jest za ładna ale jest miejsce ...a i już nagrałem pensjonat JASKÓŁECZKA ....tylko że 5 km o demnie ..tak że wszyscy co bendą ...bendą mieli nocleg [jak kto chce...NIE ZMUSZAM]...czekamy na śnieg ...sanki już czekają DUŻE dla mam z dziećmi ...a my byki na małych sankach i worki ze słoma..w poniedziałem rozmawiam z leśniczym ...aby w leśniczówce zrobić ognicho...pomału dogadauje sprawe....narazie wszystko ok...
Witam.
Jutro śmigam do kingcrosa na pomarańczowy, tak z nudów trochę, parę autek zobaczyć, z prezesem wlkp pogadać......pracę "naszego" prezesa ocenić..... takie tam.
Jak ktoś chętny to dać znak jakiś....
Pozdrawiam.
P.S. Prezia pewnie już wyglancowana, a on leży przed nią plackiem i się ślini..... i nie ma czasu nic napisać ;)
slavola a ty bendziesz na kuligu ...a i masz ok.....za fotki z Miendzyzdroji
Hehe pewnie tak ;p
nie mam jeszcze jutro odbieram dzieki slavol za informacje ze jedziesz
Oj tam, oj...... jak się spotkamy to będę miał na penie :) Bo przez pocztę próbowałem i po 20min outlook się zwiesił (a fotki zmniejszyłem)
Chodzą słuchy że zawitasz w Pile? Prawda to?
Ty, prezes, to wyrzut jakiś czy szczerze dziękujesz, myśl o wypadzie powstała wczoraj, a dziś po zatwierdzeniu od razu rzuciłem info. To jak wybiera się ktoś? Piątek, wieczór, poznań, kingcross......?
cos dziwnie karol sie wyciszyl czy mi sie wydaje ?
tak ..jak jutro celina bendzie miała wolne to wpadamy na ....kawe.....a MICHU mam sprawe do ciebie jak możesz dryndnij do mnie 664711916
jutro standardzik chwile po 15 na lotnisku
Będziemy
mowa jest srebrem a milczenie zlotem :) bede jutro jakby sie ktos martwil ze sie nie zjawie :)
karol no pochwal sie wszystkim
---------- Post added at 18:36 ---------- Previous post was at 18:34 ----------
slavol napewno sie pojawi trzeba wkopac buszmenowi bo ma wolne najlepsze jest to ze koles ktory malowal mi alfe i co naprawiam buszmenowi to tak mu sie spodobala alfa ze jedzie kupic sobie i sprzedaje golfa ;)
czym mam sie pochwalic??
ze pracujesz i dlatego nie masz czasu na pisanie :) grzechu jak bedziesz jechal z pod domu to moze pojedziemy razem ja wyjerzdzam o 15 z pod domu
No z domu jadę, tylko, że nie na Buczka mieszkam już a na lelewela, ale możemy tam podjechać i razem pojedziemy spoko
Witajcie, rozumiem, że jak zawsze 0 15-ej na lotnisku? Bo dawno mnie nie było więc wpada się pokazać. Do zobaczenia.
Dienki dla MICHA i DŁUGIEGO... w pomocy z autem [wiedzą o co chodzi]
za tydzien ja na 15 do pracy ide a spot im wczesniej tym lepiej to na chwile sie zjawie...jak dla mnie moze byc nawet o 10 hehe:)
To o 14 niech będzie tam za tydzień, o 10 trochę za wcześnie ;p hehe
poczekajmy jeszcze na slavola i buszmena
to już nie bende sie udzielał....żegnam
ty lepiej zalatwiaj snieg;)
nie ma śniegu i narty też wywaliłem ...prezes
---------- Post added at 21:11 ---------- Previous post was at 21:04 ----------
21.00 i żona prezesowi spać karze....niech słucha szefa
z dzisiaj Załącznik 37875Załącznik 37876Załącznik 37877Załącznik 37878Załącznik 37879Załącznik 37880Załącznik 37881Załącznik 37882Załącznik 37883Załącznik 37884oby tak dalej szkoda ze buszmeowie nie zdazyli na foty ;)
nie no o 10 to tak tylko wypalilem jak bedzie o 14 to mnie nie bedzie niestety...ale tez nie bedziecie ustwiac spota pode mnie nie tym razem to moze trafi sie innym razem wolny czas...
---------- Post added at 22:24 ---------- Previous post was at 22:22 ----------
nie bierz naszego prezesta tak na powaznie on tylko duzo mowi z czynami i konsekwencja juz gorzej tak ze wszystko wporzadku nie przejmuj sie nim :) hehe
prezes zabronił mi tu pisać wienc nie bende odp....