Cichy, kątem oka Cie w ostatniej chwili zauważyłem i nie zdążyłem, ale wiedziałem już, że trzeba wejść na forum ;) Pozdrawiam również
Printable View
Cichy, kątem oka Cie w ostatniej chwili zauważyłem i nie zdążyłem, ale wiedziałem już, że trzeba wejść na forum ;) Pozdrawiam również
Cichy nie cygań koło masz na 4 śrubach jeszcze
ale 4 to za maloo.. musi byc 5 :P Bezpieczenstwo jazdy przede wszystkim !!! heh
No przecież wiem alfy są po to by nimi śmigać a nie wlec się.
Już miała być ale włoscy mechanicy pare usterek wynaleźli. Sprzęgło ślizga, serwo hamulców padło,lewe tylne koło nie hamuje, coś tam jest źle z oparami paliwa i sonda lambda kaput... A jeszcze akumulator padł (tydzień przed końcem gwarancji). I teraz myśle czy opłaca to wszystko robić...... Tak to jest belle oddać w obce ręce. :(
nieźle...zawsze się opłaca dla takiego auta, będzie git:)
No to lipa straszna laska! Sprowadź ją tutaj to ją zrobimy własnymi siłami. Szkoda by było fajnej bryczki. Nawet nie myśl o pożegnaniu. No chyba że kolejną 155 zapodasz. :)
Spot w piątek u mnie odpada też niestety. Długo pracuję i w sobotę też muszę się przygotować na zajęcia. :(
Laweta by majątek kosztowała. Makaroniarze się lepiej znają. I łatwiej części znaleźć. Jutro mają wstępny koszt podać. Ale myśle że trzeba ją ratować. Jak następną 155 kupie to też niewiadomo w co się wpakuje. A tu przynajmniej mechanicy podobno stwierdzili że od lat nie widzieli w 155 silnika w tak dobrym stanie.
to kiedy mniej wiecej bedziesz mial swoja 155 ? ?
i pozdrowienia dla Belfera mijalismy sie dzisiaj w Powrozniku kolo boiska o 15:35 :) nie jechalem Alfa wiec nie mrugalem :)
Jeśli zrobią do soboty to już w poniedziałek. Jeśli nie to na święta dopiero :(
Narazie stoi tutaj: http://www.bruvin.com/
Ponawiam nasze zaproszenie do Bochni na spocik może jednak się ktoś skusi?
- - - Updated - - -
Będzie kawa dla zmęczonych wędrowców.
Gdyby nie praca to bez slowa:-)
No to może kiedy indziej znajdziecie czas.Pozdrawiam NS!
W next week jak coś by było to z chęcią, jak nas nie zasypie, bo zapowiadają śniegi.....
Górale się zimy nie boją!
Pewnie koło Bochni 4 jechał.
Jak tam koleżanko Anet, udał się spocik w Bochni? Jak pogoda???
Spocik był mieliśmy gości GTV z Tarnowa było miło,znaczy się mój maż bawił alfaholików gdyż musiałam ogarnąć trochę swoje miejsce pracy,może nastepnym razem ktoś z Was znajdzie czas i ochote i nas też odwiedzi,chcemy coś zorganizować w listopadzie w zaprzyjażnionej knajpce żeby posiedzieć sobie w cieple,gdyż dziś nie było rewelacji na zewnątrz podczas robienia zdjęć.
Nie jeżdzisz bellą w brzydką pogodę?
No pięknie ma lepiej u Ciebie pewnie niż nie jedna kobieta,ale to się chwali!Na pewno będzie Ci długo służyć moja niestety nie ma takiego komfortu użytkuję ją codziennie.
- - - Updated - - -
Ale pamiętaj jedno że auto jak za długo stoi nie użytkowane niszczy się bardziej niż eksploatowane na co dzień.
a moze ty ANEt masz dojscia do silnikow ??:P potrzenbuje sie zorientowac kto ma do sprzedania silnik 2.0 t.s. do 156 :)
Oj do silników niestety nie,ale rzucę hasło w eter!
kto ma w Sączu Alfe 159SW srebna na ramkach.. ? wyjezdzalem od siebie z uliczki i zaraz sie z taka mijalem, ale zero odzewu bylo..
polubi jak mu cos padnie/zaswieci sie kontrolka itp.:)
tak czy tak jeśli osoba ww czyta to - Pozdrawiamy!;)