dla odmiany benzynka 1.8 za 3500 euro:
http://www.schadeautos.nl/auto.php?i...ult=63&pag=dsa
chłodnica przestawiona, ale cała
Printable View
dla odmiany benzynka 1.8 za 3500 euro:
http://www.schadeautos.nl/auto.php?i...ult=63&pag=dsa
chłodnica przestawiona, ale cała
Panowie (i Panie) - może nie dokładnie w temacie, ale też nie całkowity OFFTOP - otóż mimo upływu czasu AR 159 jest ciągle obiektem dużego zainteresowania na naszym rynku, co miałem okazję osobiście zaobserwować w miniony weekend. Otóż byłem na weselu kolegi, którego wiozłem do ślubu białym Hummerem H3 z motorem V8 (co oznacza mniej więcej tyle, że przy ruszaniu robi tyle zadymy, że wszyscy dookoła się obracają, mimo że auto nie przyspiesza jak szalone). I owszem, pod domem weselnym mnóstwo gości podpytywało o Hummera - o spalanie, moc itd. - oglądali go w środku, niektórzy się przejechali... Była sesja fotograficzna itp. rzeczy. Ale w nocy kolega zabrał Hummera, a podstawił mi moją AR - i co się okazało? Zainteresowanie Hummerem to po prostu nic przy tym, co się działo gdy na parking podjechała AR:) I powiem szczerze, że wiele osób przestaje kojarzyć markę z awaryjnością, a mówią już jedynie o zajebistym designie przodu, pięknych fotelach (mam "przedliftową" skórę), kokpicie skierowanym w stronę kierowcy itd. Wydaje mi się, że 159-tce udało się przełamać złą opinię marki, a zainteresowanie autem rośnie. I to bardzo mocno. I co najmniej dwoje z gości, którzy oglądali moje auto stwierdziło, że ich następnym autem będzie właśnie 159:)
Reasumując - Ci którzy kupią 159 muszą się liczyć z zainteresowaniem przechodniów;)
Nie no bez przesady.Delta jest atrakcyjna,ale gdzie jej tam do 159.
Franek masz 100% racji,ludziom 159 bardzo się podoba.Ilekroć jestem na myjni,zawsze ktoś podejdzie,podpyta,nawet często sa zainteresowani w temacie kupna 159: " jak się jeździ", " jakie silniki" ," ludzie pewnie oglądaja się" , " nie psuje sie ?" to takie najczęstrze pytania.
Tak czy siak,wypucowana 159 robi większe wrażenie niż nowe audi czy bmw obok. Do miejsca mojej pracy zajeżdżaja rózne auta pokroju bogatych limuzyn czy suvów,a i tak najczesciej ludzie pytają o tego "białego" :)
Przód według mnie był ciągniety dlaczego zderzak nie pękł albo chociaż nie został tam gdzie chłodnica, zderzak idzie prosto ładnie a chłodnice wywaliło w silnik chyba że gdzieś dołem dostało. Szukaj auta pukniętego w tył mniejsze ryzyko. No i dlaczego sie poduszka nie otworzyła się pytam chłodnice prawie urwało a tu nic ;d
nawiazujac to posta Franka pamietam jak kiedys zatrzymalem sie pod jednym z urzedow w Dębicy zeby podpiac cb,a podjechal gosc i pyta czy chce sprzedawac bo tam podjezdzaja zeby zdjecia porobic do sprzedazy.Odpowiedzialem mu, ze absolutnie.Cos tam popytal i odjechal swoim fokusem z lekko spuszczona glowa:D
Kategorycznie się z tym nie zgadzam :) Wiadomo, że o gustach się nie dyskutuje, ale dla mnie ta Lancia jest....brzydka. Nie podobają mi się tylne światła, ogólnie cały tył, ten grill z przodu też nieciekawy... na plus zdecydowanie wnętrze auta :) Porównując cenę do jakości i wyglądu wybieram AR 159!
do wrażeń wywoływanych przez nietuzinkowe samochody dodam wrażenie jakie wywiera Lancia Thesis