Spot jeszcze trwaZałącznik 136009
Printable View
Spot jeszcze trwaZałącznik 136009
Ja jeszcze w.przemyslu :-/ raczej nie dam rady wpasc o normalnej porze. :-(
Wysłane z xperiaZ przy użyciu Tapatalka
A co z Niedzielą ?
spocimy w głogowie ;) A dziś koło 18?
W Głogowie spocimy się jutro :D haha .. :P :52::11:. A dziś Rzeszów :49:
Zaglądnąbym na moto bo nie mam Alfiątka pod domem.Podpromie?
tak, prawdopodobnie wloskiepodkarpacie też zajedzie ;)
Pisac jak ktos bedzie to zagladne
Wyklepane z dalekiej Galaktyki :-)
Ja przejazdem mogę zaglądnąć, ale koło 17. Jeśli nikogo nie będzie trudno.. lota dalej :) Pozdrówki!
enio ja będę pewnie nawet przed 18
Piotrków pozdrawia Rzeszów :) dzisiaj właśnie zajechałem do Rzeszowa(delegacja z pracy) zabaluję tu do piątku, gdyby coś, jakiś spocik to chętnie zawitam razem z moją :)
Alfą? Daj znać kiedy i w jakich godzinach jesteś dostępny to na pewno coś się ogarnie ;)
nom dokładnie, musiałem jechać prywatnym, po 17stej pn-czw. jestem wolny :)
to moze we wtorek??Ja bede do 15 zajety ale pozniej z mila checia bym sie spiknal:D
może być wtorek :)
to umowmy sie na 17.Jakby co poczekamy.Bedzie jeszcze ktos chetny oczywiscie jak pogoda dopisze??Ja tez dlugo nie zabawie bo bede chcial byc ok.18:30 w domu.Pozdrawiam
z tym, że ja o 17 kończę a gdzie jest przewidziana miejscówka, może nie daleko, jaki adres?
chyba Podpromie....hala sportowa kolo nowego mostu,Galerii Grafiki i zamku.Wiesz gdzie??Praktycznie samo centrum
Zdjęcia z dzisiejszego zlotu w Głogowie :
http://www.forum.alfaholicy.org/podk...ml#post1447947
To tutaj -> http://goo.gl/maps/daKIh ¿
Zgadza się, tam jest tzw. Hala na Podpromiu, obok masz parking.
niestety Panowie muszę was przeprosić za zamieszanie jakie wprowadziłem ale dostałem dzisiaj telefon i muszę dzisiaj wracać do Piotrkowa także nici z jutrzejszego spotkania czego bardzo żałuje :/ może jeszcze będzie okazja się spotkać :(
Pozdro.
niestety Panowie muszę was przeprosić za zamieszanie jakie wprowadziłem ale dostałem dzisiaj telefon i muszę dzisiaj wracać do Piotrkowa także nici z jutrzejszego spotkania czego bardzo żałuje :/ może jeszcze będzie okazja się spotkać :(
Pozdro.
Hej! Z racji tego, że każda okazja jest dobra żeby się....;) przy spocić, proponuję strzelić sobie małego po południaczka. Piątek 04.07.2014r godzinka 17 podpromie. W razie deszczu się schowamy ;) Pozdrawiam i mam nadzieje, że do zobaczyska!
Powinienem wpaść a gdyby ktoś nie mógł wytrzymać i bardzo chciał przyspocić to spontan z przyjaciółmi z włoskiegopodkarpacia dziś o 13.30 podpromie
Witam! Zapraszamy na spota z grillem w Górach Słonnych z przejazdem od Sanoka, Zapraszam do dyskusji w temcie:
http://www.forum.alfaholicy.org/podk...ml#post1450019
Termin najprawdopodobniej 13.07 Godzina do ustalenia ;)
Zapraszam!!
Panowie i Panie błagam tydzień później!
Można też 2tygodnie pod rząd :)
Ale w temacie piszcie kto kiedy bo 20.07 takze mozemy i wicej jest chetnych własnie na 20
To ja bardzo chcę na 20 ;)
To pisz tam w temacie;D zeby było jasne;D
A w tym deklarujcie sie na jutro ;D dzwoncie po ludziach ;D
Nie Robert 1 dzien wolny w tygodniu, więc mam możliwość się z wami spotkac, bo nie było mnie ostatnio. Będziesz ? felga jak felga ;P
jutro rano i ja bede czyscil ;) jutro 17 podpromie!
Panowie jak dam radę to wpadnę ewentualnie spóźnię się 30min :)
Wysłane z mojego HTC Desire 500 przy użyciu Tapatalka
Może i ja wbije do was na chwile. Co do pucowania to już dzisiaj swoją ogarnąłem. Drażniło mnie jeżdzenie brudną. :D
osyfioną szkoda jechać chyba jutro dziś w sumię.. a niestety nie mam kiedy wypucować :P a 20.07 jednak widzę praca wypada więc raczej odpada..