No wiem że zima i nie mam nic przeciwko bo lubię zimę ale nie lubię jak dzień po umyciu i jednym przejeździe auto jest zmazane [emoji14]
Printable View
No wiem że zima i nie mam nic przeciwko bo lubię zimę ale nie lubię jak dzień po umyciu i jednym przejeździe auto jest zmazane [emoji14]
Moje nie myte od Października 2014... :D Auto ma Cię dowieźć aby coś zjeść, a nie wyglądać :D
Ja już też przygotowany na spota.
Wczoraj umyłem samochód, odkurzyłem, wysuszyłem i nawoskowałem. Felgi przeczyszczone odpowiednim preparatem, tak samo jak opony oraz zaciski hamulcowe. Skóra w samochodzie odnowiona, deska rozdzielcza tak wyszorowana, że nawet kurz nie siada.
Pod maską również wszystko już umyte i wypolerowane. W końcu mogę jechać na spota.
Dla tych, co nie mogą doczekać się zobaczenia mojej fury wrzucam zdjęcie, które zrobiłem przed chwilą.
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=156444&stc=1
Quattro ja pierniczę .Takiego błysku i porządku to my już dawno nie widzieliśmy w żadnej alfie,aleś ją odpicował :no:
Aż wstyd przyjeżdżać naszą , chyba przyjedziemy autobusem ;)
Dojechałem gdzie was szukać?
Dzięki wszystkim za miło spędzony czas ;)
Dzięki dzięki;) oby więcej takich spotkań. Dzięki izanenu i Kasi szybko i sprawnie dotarliśmy do domu.
Pzdr
DZIEKUJEMY WSZYSTKIM za tak liczne spotkanie,było świetnie .
Ekipie ze śląska Dziękujemy za odwiedziny - oby częściej ;)
Pozdrowionka dla wszystkich..
My również dziękujemy i pozdrawiamy wszystkich,do następnego!!!!!:victory: