No wiem że zima i nie mam nic przeciwko bo lubię zimę ale nie lubię jak dzień po umyciu i jednym przejeździe auto jest zmazane [emoji14]
No wiem że zima i nie mam nic przeciwko bo lubię zimę ale nie lubię jak dzień po umyciu i jednym przejeździe auto jest zmazane [emoji14]
Moje nie myte od Października 2014...Auto ma Cię dowieźć aby coś zjeść, a nie wyglądać
![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Ja już też przygotowany na spota.
Wczoraj umyłem samochód, odkurzyłem, wysuszyłem i nawoskowałem. Felgi przeczyszczone odpowiednim preparatem, tak samo jak opony oraz zaciski hamulcowe. Skóra w samochodzie odnowiona, deska rozdzielcza tak wyszorowana, że nawet kurz nie siada.
Pod maską również wszystko już umyte i wypolerowane. W końcu mogę jechać na spota.
Dla tych, co nie mogą doczekać się zobaczenia mojej fury wrzucam zdjęcie, które zrobiłem przed chwilą.
![]()
Quattro ja pierniczę .Takiego błysku i porządku to my już dawno nie widzieliśmy w żadnej alfie,aleś ją odpicował
Aż wstyd przyjeżdżać naszą , chyba przyjedziemy autobusem![]()
Dojechałem gdzie was szukać?
Dzięki wszystkim za miło spędzony czas![]()
Dzięki dziękioby więcej takich spotkań. Dzięki izanenu i Kasi szybko i sprawnie dotarliśmy do domu.
Pzdr
Moje boje ze 155: http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._8v_1994r.html
DZIEKUJEMY WSZYSTKIM za tak liczne spotkanie,było świetnie .
Ekipie ze śląska Dziękujemy za odwiedziny - oby częściej
Pozdrowionka dla wszystkich..
My również dziękujemy i pozdrawiamy wszystkich,do następnego!!!!!![]()