A to co innego... :) Jak nie będzie miała ochoty, to zostaw ją w domku :)
Printable View
Ja zabiorę dziewczynę, której się moja alfa nie podoba bo ma rejestrację z boku ;)
No nie wierzę, jakbym słyszał moją dziewczynę. Jak pojechałem się pochwalić nowym nabytkiem to zareagowała identycznie;). Liczyłem, że powie coś o urodzie mojej belli, albo chociaż o beżowej tapicerce... o ona wyjechała z tekstem o rejestracji:mad: No ręce mi opadły. Powiedziałem jej wtedy, że na pewno nikt by nie zaczął od takiego tekstu oceny samochodu, a tu proszę... jednak się pomyliłem:D Dobrze, że nie czyta tego forum, bo by mi dała popalić:P
P.S.
Co do planowanego spotu, to znowu nie dam rady przyjechać:(. 2.04 z rańca jadę moją bellą do Italii, pośmigać na nartkach. Więc i tym razem nie będzie mi dane zapoznanie się ze Szczecińskim (i nie tylko) Alfistami...
Czyli my mamy wspólną pasję dotyczącą AR a nasze dziewczyny mają wspólnego ze sobą to że nie lubią rejestracji z boku :)
Chociaż szczerze to wolałem, że akurat to jej się nie podobało bo np. przed zakupem AR 147 robiłem rozeznanie wśród różnych samochodów i gdy razem oglądaliśmy golfa IV to powiedziała, że strasznie brzydki :)
Panowie nie to żebym się czepiał ale nie róbmy OT :) ... Piszmy odnośnie spotu :)
A swoją drogą to Jasiu mógłbyś jeśli jeszcze posiadasz wziąść wiatrówkę ;) to co nieco postrzelamy...
Zapodał ktoś może info na AlfaClubie? :)
No rzeczywiście odeszliśmy od tematu. No to wracamy. Stanęło na tym, że na liście było 14 osób i czekamy na kolejnych chętnych.
Spot w sobotę 2 kwietnia 2011
1. drift-r
2. malin2k5
3. Stabipl
4. dafi1985
5. cuoreventi
6. turbodreamer
7. jasiu486
8. dawid_007_04
9. tdi86
10. KUBAS & rodzinka
11. wojsaw