Ja zabiorę dziewczynę, której się moja alfa nie podoba bo ma rejestrację z boku![]()
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Alfa jest jak prawdziwa piękna Włoszka - może być czułą matką i namiętną kochanką, ale jeśli przez chwilę ją zaniedbasz, może natychmiast stać się kapryśna...
No nie wierzę, jakbym słyszał moją dziewczynę. Jak pojechałem się pochwalić nowym nabytkiem to zareagowała identycznie. Liczyłem, że powie coś o urodzie mojej belli, albo chociaż o beżowej tapicerce... o ona wyjechała z tekstem o rejestracji
No ręce mi opadły. Powiedziałem jej wtedy, że na pewno nikt by nie zaczął od takiego tekstu oceny samochodu, a tu proszę... jednak się pomyliłem
Dobrze, że nie czyta tego forum, bo by mi dała popalić
P.S.
Co do planowanego spotu, to znowu nie dam rady przyjechać. 2.04 z rańca jadę moją bellą do Italii, pośmigać na nartkach. Więc i tym razem nie będzie mi dane zapoznanie się ze Szczecińskim (i nie tylko) Alfistami...
Czyli my mamy wspólną pasję dotyczącą AR a nasze dziewczyny mają wspólnego ze sobą to że nie lubią rejestracji z boku
Chociaż szczerze to wolałem, że akurat to jej się nie podobało bo np. przed zakupem AR 147 robiłem rozeznanie wśród różnych samochodów i gdy razem oglądaliśmy golfa IV to powiedziała, że strasznie brzydki![]()
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Panowie nie to żebym się czepiał ale nie róbmy OT... Piszmy odnośnie spotu
A swoją drogą to Jasiu mógłbyś jeśli jeszcze posiadasz wziąść wiatrówkęto co nieco postrzelamy...
Zapodał ktoś może info na AlfaClubie?![]()
No rzeczywiście odeszliśmy od tematu. No to wracamy. Stanęło na tym, że na liście było 14 osób i czekamy na kolejnych chętnych.
Spot w sobotę 2 kwietnia 2011
1. drift-r
2. malin2k5
3. Stabipl
4. dafi1985
5. cuoreventi
6. turbodreamer
7. jasiu486
8. dawid_007_04
9. tdi86
10. KUBAS & rodzinka
11. wojsaw