spotykamy sie jutro??jak tak to o ktorej??lepiej bedzie chyba przed F1 jesli ktos wogole przyjedzie
Printable View
spotykamy sie jutro??jak tak to o ktorej??lepiej bedzie chyba przed F1 jesli ktos wogole przyjedzie
spicie jeszcze?
cicho jak w kosciole
slavo ...te homonto to duże uszyj ...zobacz jak prezes przytył ...aby sie zmieścił do zimy
gdzie jest vetel no gdzie karol dzisiaj spokoj nic nie robimy borsuk przerabane masz
to nie byla wina vetela :) jakis feler najprawdopodobniej gumy albo cos ostrego tam bylo... co nie zmienia faktu ze Vettel jest mistrzem swiata F1
może KASTRO to nie kubańczyk tylko mniejszość niemiecka...
Załącznik 39199karol specjalnie dla ciebie
Patriota nigdy nie bylem iraczej nie jestem... :) a Vettel choc niemiec to wedlog mnie jest zarabistym kierowca i fajne jest to ze jak nikt potrafi sie cieszyc z kazdego zwyciestwa choc ma ich tak wiele...jest wielu genialnych i bardzo dobrych kierowcow ale to on jest mistrzem a jesli mistrzem zostanie Kubica wtedy bede sie cieszyl z tego jak Vettel z mistrzostwa swiata :)
a na marginesie dzisiaj to nie ja zaczalem watek z Vettelem w roli glownej... Prezesie chyba nie masz jakis kompleksow na punkcie Vettela cio??
hehe ... przynajmniej moge sie posmiac :)
karsto...daj prezesowi spokuj ma racje ...KUBICA jest najlepszy [ale w chorowaniu]...jak chcecie zobaczyć super polskiego kierowce ..to GIERMAZIAK według mnie jest ok....SUPER PORSCHE CAPtam występuje
nie kłucić się matoły!
ale kto sie kluci :) to prezes zamiast dawac dobry przyklad wyciaga co chwile na wierzch Vettela i Kubice.... mam nadzieje ze kubica wroci i bedzie mistrzem swiata ale w chwili obecnej nie ma takich szans i w Renault raczej tego nie osiagnie...a co do giermaziaka to racja radzis sobie .... 3 miejsce w mistrzostwach Porsche SuperCup a do ostatniego wysciugu byl 2 :) i ma juz za soba test w bolidzie GP 2 wiec w przyszlosci kto wie moze bedzie 2 polakow w F1
a ty miales sprzedawac samochod gdzie go wystawiles ?
jeszcze nigdzie:) a co myslales ze juz sie nie pojawie na lotnisku :)??
on chce aby jego ktoś kupił ...ale niewiem ile dopłcić czeba ..aby sie chentni na niego znależli.....a ty prezes to klapki z oczu zdejmij .bo KUBICA i przyszły sezon bendzie chorował.....narazie jest po nim ...ale niech wraca jak najszybciej do zdrowia
no popatrz nastepny niemiec sie znalazl wroci ty sie nie boj
zarabisnie nie chce sprzedawac anka tez nie... tylko wczesniej czy pozniej chyba nie bedzie wyjsca :( chociaz mam nadzieje caly czas ze moze jakos uda sie zatrzymac autko... ale to sie okaze :(
jak już to Holender...narazie to niech kubica od KUBY GIERMAZIAKA sie uczy jazdy......a ty karol zawsze do pomocy dla prezesa przy saniach możesz być
andrzeju nie placz
podepne moja zone to tez pomoze :)
a policzyliście ile osób za saniami bendzie jechać na małych sankach....aż takie dobre konie to niejesteście ...bo z poiły
ja jestem ze wsi wiec korzenia mam mocnego :) oralem pola :)
może i korzenia masz mocnego ...ale koń z ciebie lichy
dobra koniec pier....nia bo z tematu do spotkan robi sie malutki smietnik :)
26,11...na lodowisko do gorzowa i tam sie pochwalicie ,swoją jazdą ....może to wreście wypali ....[wiem prezes to SOBOTA]
cos pilski team sie nie odzywa nie udziela na forum ostatnio
przepraszam ...ale juz niebende z wami pisał ....bendąc DYSLEKTYKIEM jest to [chyba] zabronione przez moderatora
w niedziele pracuje :) mam na 14...
A Ty Andrzeju nie przejmuj sie tym i pisz normalnie a jak koles nie potrafi tego zrozumiec to czas na zmiany moderatora.Nie wiem jak innym ale mnie to wogole nie przeszkadza i mysle ze pozostalym osoba tez nie przeszkadza wiec spokojnie pisz dalej
nie martw sie bende pisał a moderator ..to mondrala i zadziera nos
Karol udziela sie tylko glupoty jakies wypisujecie ;p o jakis niemcach sremcach czy kim tam jeszcze innym, a najlepszy niemiec to ... juz chyba kazdy wie.. ;p
Pisz pisz borsuk spokojnie.
To co jutro jakies spotkanie na lotnisku czy nie ? Po 14 najlepiej, bo Kastro w pracy hehe ;p Zart
juljian a ty na kulig niechcesz w styczniu ....domnie zawitać
ty Karol a ty sie wpiszesz na kulig do mnie ....dasz rade ...już tam zaglondaj....bo widze że ten kulig to porażka bendzie i sanie sam pociągne
czemu porazka my slavole michy karole impulse buszmeny moze jacki chyba i juz masz ok. 14 osob plus dzieci moze ktos jeszcze pojedzie
witam mam pytanka a moze jutro a raczej dzisiaj o 14:00 moglibysmy sie spotkac na lotnisku Tomek nie zapomnij o lapku pozdro