spotykamy sie jutro??jak tak to o ktorej??lepiej bedzie chyba przed F1 jesli ktos wogole przyjedzie
spotykamy sie jutro??jak tak to o ktorej??lepiej bedzie chyba przed F1 jesli ktos wogole przyjedzie
spicie jeszcze?
cicho jak w kosciole
Ostatnio edytowane przez karsto1982 ; 13-11-2011 o 14:17
slavo ...te homonto to duże uszyj ...zobacz jak prezes przytył ...aby sie zmieścił do zimy
gdzie jest vetel no gdzie karol dzisiaj spokoj nic nie robimy borsuk przerabane masz
to nie byla wina vetelajakis feler najprawdopodobniej gumy albo cos ostrego tam bylo... co nie zmienia faktu ze Vettel jest mistrzem swiata F1
może KASTRO to nie kubańczyk tylko mniejszość niemiecka...
Patriota nigdy nie bylem iraczej nie jestem...a Vettel choc niemiec to wedlog mnie jest zarabistym kierowca i fajne jest to ze jak nikt potrafi sie cieszyc z kazdego zwyciestwa choc ma ich tak wiele...jest wielu genialnych i bardzo dobrych kierowcow ale to on jest mistrzem a jesli mistrzem zostanie Kubica wtedy bede sie cieszyl z tego jak Vettel z mistrzostwa swiata
![]()
a na marginesie dzisiaj to nie ja zaczalem watek z Vettelem w roli glownej... Prezesie chyba nie masz jakis kompleksow na punkcie Vettela cio??