mam te ringi co Maciej69, nowe, zapakowane w pudełko, nigdy nie używane. Sprzedam tanio
Printable View
mam te ringi co Maciej69, nowe, zapakowane w pudełko, nigdy nie używane. Sprzedam tanio
Mam duolighty ale używane rok. Ile dajesz :)
Duke75, skąd kupione i ile za nie? :> Bo moje się poprzepalały :/
Ringi? Dostałem. Pewnie stąd: http://m.aliexpress.com/item/3242961...bilesitedetail
Oryginalnie zapakowane, nigdy nie używane
A ja chyba dam sobie siana z ringami w alfie-nie powiem fajnie to wygląda ale za dużo roboty i kombinowania z lampami.
Zamienię zwykłe żarówki na osram night breaker i będzie git :)
Nie każdemu przy odsprzedaży podoba się takie "tuningowanie" auta :P
TO żaden "tuning" :) poza tym auto kupuję dla siebie a nie na sprzedaż :) dodam, że nie mam ringów :D
trochę zapału, opalarka i dwa duże płaskie śrubokręty i jakoś to idzie. Zaklejasz lampy na klej butylinowy i możesz potem otwierać je dowoli :)
Sprzedam alfaholikowi nowe ringi za 100 zł. Leżą mi i się kurzą...
Widzę, że z Forum się bazar zrobił.
Ja kupiłem zarówki z linka który wrzucił naprawiak. Jak dojdą to wam wrzucę koment.
A jak zamocowaliście te żarówki? Po prostu na wcisk w miejsce tych od kierunku? U mnie trzymają się słabo i mam wrażenie że gdzieś na dołku mogą wypaść.
Tak na wcisk, mocny wcisk tak, ze gumka załapała. Faktycznie nie trzyma się to jakoś sztywno i wyglada jakby chciało wypaść, ale daje rady. Półtorej miesiąca z nimi jeżdżę, nic nie wypada, przy każdym odpaleniu samopoziomowanie rusza silniczkami lamp dół góra i trzyma się :)
Potwierdzam kupiłem ten sam co ty z tego samego linku. Dobrze zapakowane łatwa instalacja. Ale... Napisałeś że ci się nie grzeją. Nie wiem jak żarówki bo to mnie nie interesowało natomiast rezystor mocno się grzeje do tego stopnia ze nie jesteś w stanie utrzymać w ręce. Czy montowałeś go w specjalny sposób czy wlozyles luzem do lampy? Zastanawiam się czy nie przekręcić go do dekielka od lampy na jakiś dystansach tak aby nie dotykał przewodów
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Koledzy, jakiś link do dziennych razem z kierunkiem? :)
Ewentualnie może ktoś posiada na sprzedaż?
Albo używane duolighty? :)
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Pytanie o dzienne w kierunkach, było jednym z kilku pytań :) Widziałem, jednakże linki były zamieszczane kilka miesięcy temu..
Post 1459 nadal działa. Jednakże, jeśli chodzi o moc ich działania to fakt są mocne powiedziałbym za mocne. Kierunek barwa żółta potrafią nieźle oslepiać.
Czyli imo. najlepsza, najtańsza i najmniej inwazyjna opcja to dzienne razem z kierunkiem? Patrzyłem na te duolighty, czyli halogen z ringiem, jednakże uważam że troszkę za dużo jak za takie coś... myślałem, że może ktoś ma używki? :)
Dostępne są tylko na Aliexpress?
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Właśnie szkoda że tylko na Ali.. raz ze długo trzeba czekać, a i nie wiadomo czy na pewno dojdą :/
Szczerze... są za mocne. Kilka razy mi się zdarzyło że migali mi z naprzeciwka. Rezystor trochę za mocno się grzeje. Po kilku minutach nie jesteś w stanie go utrzymać. Marcino20 powiedz mi gdzie wlozyles rezystor, tak poprostu luzem do lampy?
Od 3 m-cy mam założone te żarówki z aliexpres. Nie montowałem żadnego dodatkowego rezystora, nie ma żadnych błędów, nikt mi nigdy nie mrugał, że oślepiam tymi światłami.
Nie zamawia nikt przypadkiem tych żarówek? :D
Te Ringi są jakieś elastyczne czy trzeba lampy otwierać ?
[QUOTE=pabloXXL;1888514]Muszę kiedyś je u Ciebie zobaczyć,bo widzę że mieszkasz niedaleko[emoji6]
Jak będę jechał na Bielany dam Ci znać. Jest mały problem, dzisiaj byłem na grzybach, po powrocie na ścianie w garażu zauważyłem, że lewa lampa mruga, okazało się,że 1 z 5-ciu diod w żarówce zaczęła "mrugać". Podoba mi się to rozwiązanie, jutro poszukam i zamówię solidniejsze żarówki.
Mam takie żarówki do sprzedania. Miałem montować u siebie ale rezygnuję z tego rozwiązania. Info na pw.
Są dostępne te żarówki tutaj :
http://ultraleds.pl/459,swiatla-do-j...1w-bau15s.html
Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka
te żarówki z linku firmy polskiej to te same co od Marcino20?
Działają dobrze? Montował ktoś?
Nie to samo, inny model ledów jest tam zamontowany, brak info o mocy w lumenach, nie wiem jak to świeci?
Mam pytanie do Alfaholików posiadających Duolight'y.
Który konkretnie model/typ zakladaliście do swoich Belli?
Teraz są w sprzedaż 3 typy i nie wiem do końca który kupić...
Naskrobane przez Galaxy S7 EDGE