A kto sie szczyci i czym ?
Mozesz konkretnie ?
Bo o tym ze ludzie z forum podziwiaja zorganizowanie itp to juz czytalem
Ale ze ktos sie szczyci i czym to juz nie wiem
Printable View
A kto sie szczyci i czym ?
Mozesz konkretnie ?
Bo o tym ze ludzie z forum podziwiaja zorganizowanie itp to juz czytalem
Ale ze ktos sie szczyci i czym to juz nie wiem
Po praniu mózgu...
Ja piszę ostatni raz.
Chciałem pomagać Remikowi w organizacji jako Filip Tuti, a nie jako Alfaholicy. Sugerowałem tylko Remikowi i innym, że wypada chyba wspomnieć o tym, że rekord nie bije samo AR GS tylko różne kluby i nawet jeśli przyjedzie jeden człowiek z np. www.pkar.pl to też należy traktować to jako zaprzyjaźniony klub, który pomaga bić rekord Guinessa. Nigdy nikogo nie prosiłem, nie naciskałem na niego, żeby nazwa Alfaholicy były stawiana na równi z AR GS czyli, nie prosiłem nikogo, żeby nazywać Alfaholików organizatorami tego wydarzenia!!!!!! :D O tym, że jesteśmy większością wspomniałem dopiero jak ktoś okazał mi brak szacunku, bo można było to rozwiązać inaczej.
Jeszcze raz w skrócie: OCZEKIWAŁEM, ŻE KTOŚ TAM Z PRZYZWOITOŚCI NAPISZE, ŻE NASZ KLUB TEŻ BIŁ (POWTARZAM BIŁ BIŁ BIŁ) REKORD GUINESSA! Nie zrobił tego, nie napisał - trudno. To już tylko świadczy o nim.
Chciałbym, żeby na plakacie znalazło się nasze logo to dlatego, chciałem sobie go oprawić w ramkę i z dumą patrzeć na niego z myślą, że mogliśmy pomóc Remikowi i AR GS wyłącznie tym, że się tam zjawiliśmy. Może dziecinada, ale myślę, że 90% z Was by chciało tak zrobić na moim miejscu.
A teraz sobie pierzcie mózgi dalej. A ja szukam fotografa, który będzie fotografował nasze logo w Gliwicach :D
Jak dla mnie EOT, a Wy sie bawcie ;]
Tak, koleżanka z Poznania, tylko najmniej udziela się w temacie, a jak już coś napisze, to jest to usunięte… Mam nadzieję, że to zostanie, bo spory komentarz :D
:victory:
Sporo racji w tym, co piszesz J
Sam zacząłeś tą „dziecinadę”, nakręcanie i usuwanie komentarzy…
Haha nie tylko forum, ale i osoby nie mające nic wspólnego z forum :D Ciekawą opinię sobie mogą wystawić po takiej lekturze :D
Ja znam inną wersję wydarzeń. Ktoś chciał na banerze z rekordu logo Alfoholicy.org i ...
koniec gadki na ten temat bo zaczne BANy sypac :D tylko sprawy organizacyjne itd TYLKO MI SIE NIE KLÓCIĆ!!! bo nikt kiełbaski nie dostanie :D
proponuję wrócić do bardzo ważnego zagadnienia jakim jest pobicie tego rekordu i cały temat otoczki wokół niego...
AH - robimy 1, 2, 3 maja jakiś piknik?
Popieram Tuti'ego, w cywilizowanym gronie można by dodać logo każdego klubu który wpadnie a będzie ich niemało gdzie logo ar-gs było by głównym, wiodącym a nisko tzw. "lista płac" tak samo jak sponsorów, ale nie pierwszy i nie ostatni raz widzę że wielbimy się w zgarnianiu laurów przez małe grono a reszta niech wyp... I nie da się ukryć że AH jako społeczność a nie klub będzie miała bardzo duży wkład w to wydarzenie swoją obecnością na miejscu.
Na pocieszenie dodam że to nie pierwszy i nie ostatni klub w jakim jestem/byłem i widziałem lepsze rzeczy, z przywłaszczeniem 5 kafli z konta klubu włącznie:)
Tomek, a masz jakąś miejscówkę?
Albo ktoś Cię okłamał, albo sam nad interpretujesz :) Pisałem wszystkim o PLAKACIE pamiątkowym jaki dostaniesz po pobiciu rekordu :D Prosiłem o napis "Wsparcie" i pod nim małe loga wszystkich klubów jakie były :) Podkreślałem, że ma chodzi o coś małego i gdzieś na dole.
Zresztą już mam to gdzieś, bo sobie poradzę. Wiem też, że są poważni ludzie na naszej scenie :) i oni zauważą naszą obecność, bo np. forzaitalia.pl zawsze wspominała o klubach, które jeździły na zloty ich, IKAR, 100-lecie we Włoszech i inne :D
Jak widać nie tylko mi nie pasuje, że będę bił rekord jako członek AR GS, bo w tej chwili tak to wygląda. Ale ja mam to już gdzieś :D Nie mój problem.
EOT