A kto sie szczyci i czym ?
Mozesz konkretnie ?
Bo o tym ze ludzie z forum podziwiaja zorganizowanie itp to juz czytalem
Ale ze ktos sie szczyci i czym to juz nie wiem
Ostatnio edytowane przez 75andrew155 ; 01-02-2015 o 19:51
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
Alfa Romeo 155 V6 1993 3.0 12V przekładka do 1.8 8v 1995
Po praniu mózgu...
Ja piszę ostatni raz.
Chciałem pomagać Remikowi w organizacji jako Filip Tuti, a nie jako Alfaholicy. Sugerowałem tylko Remikowi i innym, że wypada chyba wspomnieć o tym, że rekord nie bije samo AR GS tylko różne kluby i nawet jeśli przyjedzie jeden człowiek z np. www.pkar.pl to też należy traktować to jako zaprzyjaźniony klub, który pomaga bić rekord Guinessa. Nigdy nikogo nie prosiłem, nie naciskałem na niego, żeby nazwa Alfaholicy były stawiana na równi z AR GS czyli, nie prosiłem nikogo, żeby nazywać Alfaholików organizatorami tego wydarzenia!!!!!!O tym, że jesteśmy większością wspomniałem dopiero jak ktoś okazał mi brak szacunku, bo można było to rozwiązać inaczej.
Jeszcze raz w skrócie: OCZEKIWAŁEM, ŻE KTOŚ TAM Z PRZYZWOITOŚCI NAPISZE, ŻE NASZ KLUB TEŻ BIŁ (POWTARZAM BIŁ BIŁ BIŁ) REKORD GUINESSA! Nie zrobił tego, nie napisał - trudno. To już tylko świadczy o nim.
Chciałbym, żeby na plakacie znalazło się nasze logo to dlatego, chciałem sobie go oprawić w ramkę i z dumą patrzeć na niego z myślą, że mogliśmy pomóc Remikowi i AR GS wyłącznie tym, że się tam zjawiliśmy. Może dziecinada, ale myślę, że 90% z Was by chciało tak zrobić na moim miejscu.
A teraz sobie pierzcie mózgi dalej. A ja szukam fotografa, który będzie fotografował nasze logo w Gliwicach
Jak dla mnie EOT, a Wy sie bawcie ;]
Ostatnio edytowane przez Tuti ; 01-02-2015 o 19:59
Tak, koleżanka z Poznania, tylko najmniej udziela się w temacie, a jak już coś napisze, to jest to usunięte… Mam nadzieję, że to zostanie, bo spory komentarz
Sporo racji w tym, co piszesz J
Sam zacząłeś tą „dziecinadę”, nakręcanie i usuwanie komentarzy…
Haha nie tylko forum, ale i osoby nie mające nic wspólnego z forumCiekawą opinię sobie mogą wystawić po takiej lekturze
![]()
Nie trać czasu na wyjaśnienia. Ludzie i tak słyszą to, co chcą usłyszeć
Ja znam inną wersję wydarzeń. Ktoś chciał na banerze z rekordu logo Alfoholicy.org i ...
koniec gadki na ten temat bo zaczne BANy sypactylko sprawy organizacyjne itd TYLKO MI SIE NIE KLÓCIĆ!!! bo nikt kiełbaski nie dostanie
![]()
proponuję wrócić do bardzo ważnego zagadnienia jakim jest pobicie tego rekordu i cały temat otoczki wokół niego...
AH - robimy 1, 2, 3 maja jakiś piknik?
Jurajski Klub Alfa Romeo
www.jkar.org
Warsztat samochodów włoskich
www.flar-ital.pl
Dorabianie części, elementów itp na zamówienie - kontakt PW
Popieram Tuti'ego, w cywilizowanym gronie można by dodać logo każdego klubu który wpadnie a będzie ich niemało gdzie logo ar-gs było by głównym, wiodącym a nisko tzw. "lista płac" tak samo jak sponsorów, ale nie pierwszy i nie ostatni raz widzę że wielbimy się w zgarnianiu laurów przez małe grono a reszta niech wyp... I nie da się ukryć że AH jako społeczność a nie klub będzie miała bardzo duży wkład w to wydarzenie swoją obecnością na miejscu.
Na pocieszenie dodam że to nie pierwszy i nie ostatni klub w jakim jestem/byłem i widziałem lepsze rzeczy, z przywłaszczeniem 5 kafli z konta klubu włącznie
Tomek, a masz jakąś miejscówkę?
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
Alfa Romeo 155 V6 1993 3.0 12V przekładka do 1.8 8v 1995
Albo ktoś Cię okłamał, albo sam nad interpretujeszPisałem wszystkim o PLAKACIE pamiątkowym jaki dostaniesz po pobiciu rekordu
Prosiłem o napis "Wsparcie" i pod nim małe loga wszystkich klubów jakie były
Podkreślałem, że ma chodzi o coś małego i gdzieś na dole.
Zresztą już mam to gdzieś, bo sobie poradzę. Wiem też, że są poważni ludzie na naszej sceniei oni zauważą naszą obecność, bo np. forzaitalia.pl zawsze wspominała o klubach, które jeździły na zloty ich, IKAR, 100-lecie we Włoszech i inne
![]()
Jak widać nie tylko mi nie pasuje, że będę bił rekord jako członek AR GS, bo w tej chwili tak to wygląda. Ale ja mam to już gdzieśNie mój problem.
EOT