Pozdro :) Łapki były.
Printable View
pozdrowionka dla granatowej AR 147 na tablicach DGL w Lubinie na skrzyżowaniu z ul. Traugutta przepuszczałem kierowce :)
Łysy ! Kiedy będziesz 'na swoim' już ? :)
Teraz codziennie przejeżdżam obok, licząc, że Cię namierzą i d*** ! :D
a ja dzisiaj, ok 15 widziałam parę alf :cool:
czarna 159 (ze znaczkami ti) na parkingu dolnym w Arkadach Wrocławskich, srebrna 159 jadąca Komandorską i czarna GTV przy Arkadach, jadąca w kierunku Powst. Śl. :D
Trochę wcześniej błękitna 156 na Powst. Śl. w kierunku Piłsudskiego.
Pozdrawiam, pozdrawiam :) tyle, że nie 146, a 155 :))
Jestem jeszcze jutro i pon. do ok.13.00 ... Później sporadycznie mogę wpaść na wakacjach ;)
dziś w Jeleniej Górze ok. 23.00 stała zaparkowana na stacji shella srebrna 156 na klubowych ramkach nr DZG*** z ciekawości spytałem obsługę stacji czyje to auto,odpowiedzieli ze na pewno nie ich,bo oni jezdzą autobusami :) pozdrawiam kierowcę :)
wczoraj ok 16:00 na Maślicach widziana żółta 146, nie zdążyłem z łapką bo moja druga połówka prowadziła auto, pozdrawiam
---------- Post added at 08:20 ---------- Previous post was at 08:19 ----------
o rany cyferówka;), oczywiście żółta 145
wczoraj o godz 17:20 z Leśnicy na Wro leciala czerwona brera - pafka ? :)
dzisiaj na A4 ok 6.30 w stronę Wrocławia leciała Brerra czerwona.
też Pafka ?
pozdrawiam,
Adam
Nie, to nie ja - dzisiaj z Wrocławia nie wyjeżdżałem :)
---------- Post added at 08:10 ---------- Previous post was at 08:04 ----------
Poza dzisiejszym dniem, to ostatni raz Brerą jechałem w środę (też akurat byłem w okolicach Leśnicy) - także to nie ja. A czerwonych Brer we Wrocku jest co najmniej kilka - oprócz mojej, w ciągu półtora roku widziałem we Wrocławiu 7 rożnych czerwonych Brer :)
wroclaw miastem brery?:)
A ja w środę tj 29.o6. zrobiłem z kumplem trasę Kłodzko - Łódź i nie spotkaliśmy żadnej alfy :( Ale za to w drodze powrotnej miałem cały czas na oku nowego posiadacza alfy 166 :)
156X, nie śpij na skrzyżowaniu na placu strzegomskim :) skręcałeś w lewo, ja stałem naprzeciwko i mrygałem ostro ;)
Widziana srebrna SW, posiadała ramki na ul.Walecznych ;) Pozdrawiam ;)
no przyznaj się, przyznaj ;) jakby co, to będziemy milczeć jak grób :cool:
A co do zauważania innych, to mnie dzisiaj mąż nie zauważył przejeżdżając tuż obok mnie, więc wypadki chodzą po ludziach.
Musiałam go ścigać po mieście :D To, że ślepy to już wiedziałam, ale że głuchy to odkryłam w międzyczasie, jak trąbiłam na niego, a on nic :lol:
Na Legnickiej jechaliśmy już stadem i spotkaliśmy kolegę w ładniutkiej, żółtej 145. Pomachaliśmy sobie wzajemnie z uśmiechem od ucha do ucha.
A tak z ciekawostek, to dzisiaj na Wincentego jechał mi na czołówkę jakiś zakręcony gość co sobie dołożył jeden pas :lol:
Na szczęście nie alfista, chociaż w tym samym czasie jakaś alfa jechała właściwym pasem.
widziana dziś około 12 szara AR 156 na forumowych ramkach na tablicach DL w Lubinie przy wjeździe do real'a, jechałem srebrnym z czerwono-pomarańczowym paskiem wzdłuż boku seatem alhambra
To ja - trochę wkurzony jechałem spieszyłem się do hurtowni, wiec jak migałeś to moglem przeoczyć. Pozdrawiam
dzis pod "mercusem w Jeleniej Górze ok.17.00 widziane auto kolegi Kasza85. byłem czerwonym eclipse,bo swoją bele sprzedałem.pozdawiam :)
Dzisiaj widziany 156 srebrny sedan na ramkach koło praktikera, któż to?? :)
Mógł byc kolega ode mnie z pracy... przed FL?
Właśnie widziana srebrna 156 stojąca przy Sienkiewicza we Wrocku - na klubowych ramkach. Rzeczywiście ktoś od nas, czy ramki po poprzednim właścicielu?
Właśnie patrze przez okno i naprzeciw stoi 156 granatowy metalik DW.... na klubowych ramkach. Nowy lokator czy przypadkowe odwiedziny?
Wrocław- Bulwar Ikara
Pozdrawiam!
wczoraj ulica dubios stalowa 146 pomachane w ostatniem konretnem momencie:)