pozdrowionka dla spiderka EI - pomachane pomachane w oleśnicy, pozdrowienia dla 155 DTR - kolega wpuścił mnie na wyjeździe z BP przed przyrodniczym, 166 która jechała za 155 oraz dla kolegi z 156 DOT jak się nie mylę,wszystko dziś we wrocku/oleśnicy między 15 a 17
Alfa 164 3.0 94r - była
Alfa 164 3.0 96r - była
Alfa 166 3.0 00r - jest
Nie mogłeś mnie widzieć gdyż jechałem cytrynąale następnym razem już napewno będę jechał alfą to napewno zobaczysz
![]()
145 1.6TS a jednak dalej jest
AR G. 1.4 MA
Czy to może ktoś od nas zdefasonował dzisiaj swoja alfę na Drobnera?
Godzina mniej więcej ok 12, srebrna 156 (chyba) .
ja i ona - "iniemamocne"
Alfka została zdesfasonowana przez Taxi - wymuszenie pierszeństwa
Pozdrowienia dla nowo upieczonego Alfaholika z czarnej GT spotkanego wczoraj w Irbisie. Zobaczymy, czy będziesz aktywny, jak deklarowałeśNo i montuj ramki pod tablice
Oprócz tego pozdro dla kierownika fioletowej 156 SW dziś pod stadionem- były łapki. Alfa mijana dość często w tych okolicach, zastanawiają mnie zagraniczne blachy (już od dłuższego czasu).
@Łysy- a to Twoją Bellę widziałem będąc w Irbisie na początku tego tygodnia! Powiem tylko, że jak zobaczyłem Twoje fele to od razu zapragnąłem je mieć w swojej 147![]()
Pozdro dla kierownika pięknej ciemno granatowej (chyba) 159 na PO w Pasażu na najwyższym parkingu ok 20
i prawdopodobnie 156 kombi na DOL jadącej w kierunku Grunwaldu od Oleśnicy ok 22.30
![]()
Pozdro dla Snoop'a ( lotnicza) - nie spałem za kierownicą jak kiedyś, oraz dla Łysego na rondku koło stadionu - wszystko dziś około 14 - wracałem z egzaminu z matematyki - poszło dobrze może nawet bardzo dobrze![]()