Dodałbym bylejakość (np. słynne cenniki z xero, syf w niektórych salonach, zerowe kompetencje niektórych tzw. sprzedawców)
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
Printable View
Jeśli jest tak źle to dlaczego jest taka dobra sprzedaż w Polsce. Dzięki Kubicy ? Bądźmy poważni, przecież w 2021 roku Alfa miała tylko dwa drogie modele, już nie najmłodsze... a tu rekord sprzedaży ever ! To co to będzie w tym roku jak dojdzie tańsze Tonale, kolejny rekord?
Nie chce mi się wierzyć, że sama gwarancja 5 letnia tak ruszyła sprzedaż, przyczyna musi być gdzie indziej.
Dla mnie powodem było ogłoszenie, że nie będzie segmentu C na Giorgio i że nowe Alfy będą już powstawać z zupełnie innym założeniem niż Giulia.
Dodatkowo świadomość, że to pewnie ostatnia okazja w moim życiu, żeby sobie pozwolić na salonowe spalinowe RWD, w dodatku takie zrobione od czystej kartki.
W gruncie rzeczy gdyby nie utworzenie Stellantis, to nadal bym pewnie jeździł Giuliettą.
Wysłane z mojego Pixel 4a przy użyciu Tapatalka
5 lat gwarancji można było mieć od zawsze, ale trzeba było dopłacić. Teraz ceny poszły do góry, i dodali 5 lat gwarancji. ;)
Dokładnie tak - po prostu zwiększyli cenę samochodu o wcześniejszy pakiet 5-letniej gwarancji :) .
Wysłane z mojego Pixel 4a przy użyciu Tapatalka