Zależy jak ten Box(t)er mruczy na wolnych :D
Sory, nie moglem sie powstrzymac :d
Wysłane z mojego onetouch EVO7 za pomocą Tapatalk 2
Printable View
Czasami chrapie i uczy się szczekać :) ale na zlocie biędzie miała już roczek więc powinna groźnie warczeć :)
Obejrzalem film z zeszlego roku...efekt super...same 166...jedna piekniejsza od drugiej :)
To moja druga 166 i chetnie zawitam na taki zlot :)
Jakas miejscowla juz brana jest pod uwage?
Wiem i właśnie dlatego mam motywacje żeby to organizować :)
Tak, na dolnym śląsku :P a tak poważnie to mam jeden "typ" ale do póki nic nie załatwię to nic nie piszę. Tak jak to było w ubiegłym roku tak i teraz gdy przyjdzie czas zapisów (myślę że w lutym) będzie przedstawiona miejscówka, koszt i pobieżny plan. Przez dwa tygodnie będzie otwarta lista dla chętnych. Te dwa tygodnie to będzie czas na namysł i przelew CAŁEJ kwoty na zlot. Nie będę się bawił w zaliczki i przepychał/oczekiwał miesiącami, albo zbierał potem odwołania. Chcę mieć pewną ekipę dla której organizuję pewne warunki. Niektóre sprawy organizacyjne wymagają tego aby mieć pewnych uczestników (jak np imienne gifty z ubiegłego zlotu) i chcę mieć na to czas a nie zamawiać na ostatnią chwilę bo ktoś jednak się rozmyślił.
Czasu jest na tyle że jeżeli ktoś jest poważny to spokojnie zarezerwuje sobie termin i odłoży parę złotych. Fundusze już odkładajcie (niektórzy twierdzą że cały rok to za mało żeby odłożyć :sarcastic:). Koszt szacunkowy będzie wyższy od zeszłorocznego ze względu na noclegi. Idę za głosem większości (a w zasadzie wszystkich) i w tym roku będziemy w jednym lokalu w wyższym standardzie. A to niestety już nie będzie w "śmiesznej" kwocie jak w ubiegłym roku. Myślę że cena będzie jakieś 50% wyższa od zeszłorocznej.
- - - Updated - - -
Z pewnością przydatna w ocenie kosztów (choćby negocjacji cen noclegów) będzie dla mnie wstępna lista uczestników. Tylko proszę o wpisywanie się ludzi, którzy są pewni swojego przybycia. Nie potrzebne mi są wpisy ludzi "chwilowo podekscytowanych" :) proszę uzgodnić z żonami, mężami, dziećmi, zwierzętami, sąsiadami, szefami, księdzem proboszczem i innymi "władnymi"personami Waszego życia i wpisać się po uzyskaniu akceptacji od "nich wszystkich" :sarcastic: dzieci proszę podawać z wiekiem żebym wiedział do jakiej grupy zakwalifikować. Proszę to potraktować poważnie ponieważ nie chciałbym sytuacji w której przy przelewach odpadnie połowa ze słomianym zapałem.
Założenie na chwilę obecną to:
~150zł (raczej mniej) za osobę dorosłą.
A w tym dwa noclegi ze śniadaniami, w sobotę wieczorem wczesne grillowanie z biesiadą do późnej nocy (tak jak w ubiegłym roku stół i grill syto zastawiony). W cenie też będzie nieco skromniejszy grill w piątek. Taka rozgrzewka integracyjna :)
To jedziemy.
1. marek230482 + Asia + Szymon
Proszę o dopisywanie do skopiowanej listy.
2. Grzesiu + Larysa
Ja już zaklepałem termin że napewno będe, moja Luba raczej też. Lecz najgorsze jest to że w czerwcu jest sesja i mojej narzyczonej mogą wypaść egzaminy :) To najwyżej się spóźnimy :P Lecz jestem dobrej myśli że nie będzie żadnych przeciwności losu :)
2. Grzesiu + Larysa
3. Tomek + Ania
Znając życie na 99% pewny to ja będę dzień przed wyjazdem, ale stanę na głowie, żeby być :)
2. Grzesiu + Larysa
3. Tomek + Ania
4. Rafał + Małgorzata + Maja(1,5roku)
2. Grzesiu + Larysa
3. Tomek + Ania
5. Marek + Maryla
2. Grzesiu + Larysa
3. Tomek + Ania
5. Marek + Maryla
6. Endrjus + Ania + Chilli (suk marki boxer)