Czasami chrapie i uczy się szczekaćale na zlocie biędzie miała już roczek więc powinna groźnie warczeć
![]()
Była Lancia...był Fiat...byla Alfabyło Cabrio
Wróciła Alfaa Ferrari i Maserati ne emeryturze...
Obejrzalem film z zeszlego roku...efekt super...same 166...jedna piekniejsza od drugiej![]()
To moja druga 166 i chetnie zawitam na taki zlot
Jakas miejscowla juz brana jest pod uwage?
Wiem i właśnie dlatego mam motywacje żeby to organizować![]()
Tak, na dolnym śląskua tak poważnie to mam jeden "typ" ale do póki nic nie załatwię to nic nie piszę. Tak jak to było w ubiegłym roku tak i teraz gdy przyjdzie czas zapisów (myślę że w lutym) będzie przedstawiona miejscówka, koszt i pobieżny plan. Przez dwa tygodnie będzie otwarta lista dla chętnych. Te dwa tygodnie to będzie czas na namysł i przelew CAŁEJ kwoty na zlot. Nie będę się bawił w zaliczki i przepychał/oczekiwał miesiącami, albo zbierał potem odwołania. Chcę mieć pewną ekipę dla której organizuję pewne warunki. Niektóre sprawy organizacyjne wymagają tego aby mieć pewnych uczestników (jak np imienne gifty z ubiegłego zlotu) i chcę mieć na to czas a nie zamawiać na ostatnią chwilę bo ktoś jednak się rozmyślił.
Czasu jest na tyle że jeżeli ktoś jest poważny to spokojnie zarezerwuje sobie termin i odłoży parę złotych. Fundusze już odkładajcie (niektórzy twierdzą że cały rok to za mało żeby odłożyć). Koszt szacunkowy będzie wyższy od zeszłorocznego ze względu na noclegi. Idę za głosem większości (a w zasadzie wszystkich) i w tym roku będziemy w jednym lokalu w wyższym standardzie. A to niestety już nie będzie w "śmiesznej" kwocie jak w ubiegłym roku. Myślę że cena będzie jakieś 50% wyższa od zeszłorocznej.
- - - Updated - - -
Z pewnością przydatna w ocenie kosztów (choćby negocjacji cen noclegów) będzie dla mnie wstępna lista uczestników. Tylko proszę o wpisywanie się ludzi, którzy są pewni swojego przybycia. Nie potrzebne mi są wpisy ludzi "chwilowo podekscytowanych"proszę uzgodnić z żonami, mężami, dziećmi, zwierzętami, sąsiadami, szefami, księdzem proboszczem i innymi "władnymi"personami Waszego życia i wpisać się po uzyskaniu akceptacji od "nich wszystkich"
dzieci proszę podawać z wiekiem żebym wiedział do jakiej grupy zakwalifikować. Proszę to potraktować poważnie ponieważ nie chciałbym sytuacji w której przy przelewach odpadnie połowa ze słomianym zapałem.
Założenie na chwilę obecną to:
~150zł (raczej mniej) za osobę dorosłą.
A w tym dwa noclegi ze śniadaniami, w sobotę wieczorem wczesne grillowanie z biesiadą do późnej nocy (tak jak w ubiegłym roku stół i grill syto zastawiony). W cenie też będzie nieco skromniejszy grill w piątek. Taka rozgrzewka integracyjna
To jedziemy.
1. marek230482 + Asia + Szymon
Proszę o dopisywanie do skopiowanej listy.
Ostatnio edytowane przez marek230482 ; 23-01-2014 o 21:47
2. Grzesiu + Larysa
3. Tomek + Ania
Znając życie na 99% pewny to ja będę dzień przed wyjazdem, ale stanę na głowie, żeby być![]()
166 2.5V6 CF2 Sportronic była | 166 3.0V6 CF3 Sportronic @ 241KM / 291Nm jest
Moja 166 Grigio Chiaro: http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...ml#post1222435
Więcej Alfy: https://www.youtube.com/channel/UCA7...kh5YZ4Hy4vTsew
Szybkie daily: https://www.forum.alfaholicy.org/prz..._s5_tomaz.html
2. Grzesiu + Larysa
3. Tomek + Ania
4. Rafał + Małgorzata + Maja(1,5roku)
2. Grzesiu + Larysa
3. Tomek + Ania
5. Marek + Maryla
2. Grzesiu + Larysa
3. Tomek + Ania
5. Marek + Maryla
6. Endrjus + Ania + Chilli (suk marki boxer)