"Zielone jabłko" - jeżeli dobrze pamiętam. Aczkolwiek jak używasz Natura Looka, to na Apple Plastic Dressing bym nawet nie patrzył, bo jednak jakością NL go bije - za odpowiednio wyższą cenę ofc. Świetny produkt budżetowy na początek zabawy.
Printable View
"Zielone jabłko" - jeżeli dobrze pamiętam. Aczkolwiek jak używasz Natura Looka, to na Apple Plastic Dressing bym nawet nie patrzył, bo jednak jakością NL go bije - za odpowiednio wyższą cenę ofc. Świetny produkt budżetowy na początek zabawy.
Natural lok świetny bardzo ładnie sie nakłada i nie pozostawia snu, nie przyciąga bardzo kurzu oraz przykładowo w czasie deszczu na drzwiach trzyma sie idealnie, w miarę dobrze sprawował sie u mnie produkt nilsena do plastikow
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Posty znikają?
No ale Twój był merytoryczny, więc nie widzę powodu dlaczego miałby być usunięty. :confused:
ja kupuję specjalne chusteczki nawilżone i tym czyszczę plastik
Cześć,
a co polecicie do czyszczenia i konserwacji tego "carbonu" w Alfie Romeo Mito ? Kolor tego carbonu mam ciemny.
Mam APC Daerg - Amor. Jaki dressing nada się PB NL ? Bo ten materiał dość specyficzny jest..
Osobiście się nie zastanawiam, po czym smaruje PB NL, u rodziców w Passerati jadę po wszystkim, zwykłe plastiki, black piano, jakieś inne listwy ozdobne łącznie z ekranem nawigacji :D Nic złego się nie dzieje
ostatnio też testowałem PB NL, powiem ze fajnie wyglada :) Nadal głębie koloru, dawalem na wszystko co plasikowe w aucie, nawet na gałki od klimy i guziki od navi :rolleyes: Nie są tłuste jak po nie których preparatach, i ładnie wyglądają ;)
Do arsenału początkującego detailera wpadł mi Poorboy's Natural Look, jak narazie wstrzymuje się od oceny bo po przeczyszczeniu wnętrza APC a potem działaniem PB NL, mikrofibra od PB nadal była brudna (typowy brud). Postaram się powtórzyć proces :)