"Zielone jabłko" - jeżeli dobrze pamiętam. Aczkolwiek jak używasz Natura Looka, to na Apple Plastic Dressing bym nawet nie patrzył, bo jednak jakością NL go bije - za odpowiednio wyższą cenę ofc. Świetny produkt budżetowy na początek zabawy.
"Zielone jabłko" - jeżeli dobrze pamiętam. Aczkolwiek jak używasz Natura Looka, to na Apple Plastic Dressing bym nawet nie patrzył, bo jednak jakością NL go bije - za odpowiednio wyższą cenę ofc. Świetny produkt budżetowy na początek zabawy.
猫"Aby zrozumieć „paradoks" konia ciągnącego wóz,najlepiej wyobrazić sobie co się będzie działo, jeśli koniowi założymy wrotki."
"Nie masz talentu? Zawsze możesz pokazać cycki."
Natural lok świetny bardzo ładnie sie nakłada i nie pozostawia snu, nie przyciąga bardzo kurzu oraz przykładowo w czasie deszczu na drzwiach trzyma sie idealnie, w miarę dobrze sprawował sie u mnie produkt nilsena do plastikow
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Posty znikają?
猫"Aby zrozumieć „paradoks" konia ciągnącego wóz,najlepiej wyobrazić sobie co się będzie działo, jeśli koniowi założymy wrotki."
No ale Twój był merytoryczny, więc nie widzę powodu dlaczego miałby być usunięty.![]()
ja kupuję specjalne chusteczki nawilżone i tym czyszczę plastik
Cześć,
a co polecicie do czyszczenia i konserwacji tego "carbonu" w Alfie Romeo Mito ? Kolor tego carbonu mam ciemny.
Mam APC Daerg - Amor. Jaki dressing nada się PB NL ? Bo ten materiał dość specyficzny jest..
Osobiście się nie zastanawiam, po czym smaruje PB NL, u rodziców w Passerati jadę po wszystkim, zwykłe plastiki, black piano, jakieś inne listwy ozdobne łącznie z ekranem nawigacjiNic złego się nie dzieje
Moje 147 powodów do szczęścia
ostatnio też testowałem PB NL, powiem ze fajnie wygladaNadal głębie koloru, dawalem na wszystko co plasikowe w aucie, nawet na gałki od klimy i guziki od navi
Nie są tłuste jak po nie których preparatach, i ładnie wyglądają
![]()
Do arsenału początkującego detailera wpadł mi Poorboy's Natural Look, jak narazie wstrzymuje się od oceny bo po przeczyszczeniu wnętrza APC a potem działaniem PB NL, mikrofibra od PB nadal była brudna (typowy brud). Postaram się powtórzyć proces![]()