Dzwonilem. Aukcja dotyczy naprawy. Tzn. Wysylasz mu swoj i jezeli sie nadaje do naprawy to on Ci wysyla inny zregenerowany za 220, a na sprzedaz moze ma ale to 320 zl. Daje sobie spokoj. Zamawiam uzywke za 180 i niech sie dzieje co chce.
Dd
Printable View
Dzwonilem. Aukcja dotyczy naprawy. Tzn. Wysylasz mu swoj i jezeli sie nadaje do naprawy to on Ci wysyla inny zregenerowany za 220, a na sprzedaz moze ma ale to 320 zl. Daje sobie spokoj. Zamawiam uzywke za 180 i niech sie dzieje co chce.
Dd
No i sprawa się rypła.tylko plusem jest że daje gwarancje ale czas realizacji troche zabija
wysłano z domowego telefona
No wlasnie Ja tego czasu nie mam. Zastanawiam sie tez na czym polega regeneracja?
Dd
Nowe zwoje na wirniku silnika z drutu miedzianego i czyszczenie...bo co tam więcej robic
Może jeszcze szczotki na komutator
Czy uzwojenie to malo prawdopodobne, ale moze... No nic. Zamawiam uzywke.
Dd
To jedyna usterka co na myśl mi przychodzi .ja chyba zaryzykuje i wyśle mu swój jak go wydrapie bo ta gwarancja mi chodzi po głowie i rachunek.na gwałt mi auto niepotrzebne to pomyśle dziś nad tym
A kupie używke i też cholera wie ile to leżało i gdzie i ile podmucha;/
Jezeli masz czas to wyslij i napisz na forum dla potomnych co i jak :)
Dd
Jasna sprawa.ale dopiero na wekend bede go wyjmował
Wentylator zamowiony. Bedzie na piatek.
Panowie czy zeby dostac sie do wentylatora to schemat jest taki sam jak z nagrzewnica? Podpowiedzcie.
Dd
W ramach ciekawostki:
The ventilation unit is made up of a brushless type direct current motor which, by means of the voltage applied to the intake circuit, makes it possible to control the fan speed and consequently the air flow rate using a PWM signal.
The lack of brushes and commutator allows:
· a reduction in inertia and wear
· the lack of electrical and mechanical leaks
· improved reliability, power and acceleration for the same torque.
The absence of the commutator eliminates problems of discharges between the terminals; the function of the commutator is carried out by an external electronic switching circuit which produces the current in the induction winding.
There are less vibrations with this type of motor and lower consumption than compared with traditional linear control motors.
Silnik bezszczotkowy.