Dokładnie irytujące jak coś nie jest jak powinno być. Chciałem dożyć z myślą że kupuje lepsza i na dłużej a tu taki psikus
Printable View
Dokładnie irytujące jak coś nie jest jak powinno być. Chciałem dożyć z myślą że kupuje lepsza i na dłużej a tu taki psikus
No to jutro też sprawdzam u siebie jakie prędkości z każdego koła pokaże. Choć wskazówka prędkościomierza nie skacze (nie zauważyłem przynajmniej), to awaryjne włączają się zbyt szybko jak na mój gust.
Moja ma wyraźne wahania. A awaryjne.włączają się przy każdym wcinieciu hamulca przy prędkości 100-140.
Panowie u mnie w mieście nikt nie dorabia lakierów z dodatkiem matu :/ czy farba z linku się nada?? http://allegro.pl/deltashop-fosco-fa...204368192.html
Lozysko SNR zamówione, zobaczymy mam nadzieje ze pomoże. A tamto (optimala) będę reklamował.
U mnie problem ze zbyt wczesnym mryganiem pochodził od czujnika prędkości koła
Mam obawy ze wina jest fakt ze fuklem miedzia w sprayu pod sruby i mogło polecieć na czujnik i dlatego tak się dzieje. Najgorsze ze potrzebuje non stop alfuni a nie mam kiedy rozebrać żeby prztrzech czujnik i sprawdzić może bym wtedy zostawił optimala. Może to mieć jakieś znaczenie? Z tego co pamiętam to tam nie ma oslony wiec woda i piasek tak samo się dostają na czujnik
może mieć znaczenie. Dostęp łatwy, koło wystarczy zdjąć
Czujnik się wykreca co nie? A do łożyska tez dostane sie od tyłu żeby go przetrzeć czy się nie da? Pamiętasz jak to tam jest,byłbym wdzieczy.
- - - Updated - - -
Kolego Maciej69 tydzień temu śmiagalem w kierunku gdańska o ile się nie myle to gdzieś za Katowicami na autostradzie leciałeś z naprzeciwka,bo ringi mi się rzuciły w oczy.