Panie mgr z mafi, jeszcze raz, pomarańczowa kontrolka (żaróweczka) zwiastuje przepalenie się którejś z żarówek...Jakieś problemy z czytaniem ze zrozumieniem? Po drugie czy napisałem tu komuś wyraźnie że ma wymienić żarówkę? Czyba nie...
Printable View
Dobra koniec już bo to jest odbijanie głupiej piłeczki, dla przykładu jeżeli Zapala Ci się rezerwa to znaczy że musisz zatankować, jeśli mówisz że ci zimno to znaczy, że trzeba rozpalić w piecu a więc jeżeli piszesz że ma spaloną żarówkę to nie dlatego że mu się koło przebiło tylko dlatego, że trzeba ją WYMIENIĆ kapisz? Ludzie to istoty myślące więc nie rób z nich pośmiewiska tyle ode mnie na temat twojej żarówki, bądź na tyle uprzejmy i przestań już pisać bzdury w tym temacie, o rzeczach oczywistych się nie pisze chyba że sobie posty nabijasz
Wysłane z mojego CAT S60
Dobra koniec, ale to ty zacząłeś i to ty robisz ze mnie pośmiewisko wciskając słowa, których nie napisałem, ja wiem że każdy chce tu zgrywać nie wiadomo jakiego znawce ale nie tak to powinno wyglądać, chcesz napisać swoje "rady" to poprostu to zrób a nie zgrywasz nie wiadomo kogo i prostujesz innych sam się unosząc z tym swoim "litości"
Czujnik położenia wału często nie pokazuje błędu, wykrec i sprawdź na początek omomierzem.
Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka