Napisał
ciusiek
kolego epsonix testy były robione na obecność CO2 i wyszło, że głowica to i głowica poszła do roboty. Teraz tak ja pisałem koncentrowałem się na uszczelnianiu układu bo w tym początkowo widziałem problem jak się okazało błędnie. Owszem wiem, że trzeba zrobić teraz test i zrobię to nawet za darmo bo mam taką możliwość ale chce jeszcze wymienić ten jeden ostatni wąż w układzie bo i tak go już zamówiłem więc po wymianie jazda a potem test żeby wytrącić wszystkie argumenty mojemu mistrzowi z ręki. Piszesz olej mistrza a kto mi odda kasę może mi powiesz te wiesz nie wiele 4 tyś to raz, a dwa, że koniec języka za przewodnika i wyobraź sobie, że ja to z Tomkiem rozmawiałem na samym początku z autka.pl bo aż taki głupi nie jestem ale mi powiedział chyba koło 14 tyś za robotę a ja co prawda z kasą się nie liczę tzn. nie będę oszczędzał ale uznałem to jednak trochę za przesadę. To tyle a ja naprawdę się nie spinam ale tak to jest, że potem znajdują się sami znawcy a postaw się ty kolego w mojej sytuacji 7 tyś nie ma samochód niesprawny trwa to już 4 miesiące ja tak się składam, że aż tak bardzo teraz samochodu nie potrzebuję na codzień ale jak bym potrzebował to bym się napewno spinał a co najśmieszniejsze mój mistrz to jest cały czas zadowolony jak by nic się nie stało. Powiedziałem honorowy jestem, już tu jeden do mnie z kolegów na maila prywatnie pisał co to za mistrz ale zostawiam to dla siebie na razie chyba, że mnie zacznie teraz olewać to napisze dane. A podkreślam wielce polecany mechanik na tym forum