-
Banalnie proste poza przeciąganiem przewodów oraz zasilaniem, oryginalne przewody są bardzo mocno napięte i nie ma zapasu a w kostkę się nie mieściły więc dolutowalem z przesunięcie ok 2 cm i zaizolowalem. Przewody poprowadziłem przez przelotke co jest we wnece koła później pod boczkiem i slupkiem tyłem wszedłem w gumę w przelotke w klapie. Same czujniki naprawdę super, otworów od środka nie trzeba malować. Jestem mega zadowolony, w porównaniu do oryginału moim zdaniem jest ładniej, czujniki licuja się ze zderzakiem, przy 30 cm dźwięk ciągły więc też fajnie.
-
Wygląd super [emoji106] , jakby były takie które sygnalizują 10cm lub mniej to bym się skusił. Jak dla mnie czujniki są najbardziej przydatne między 5-30 cm . Poza tym zakresem można sobie spokojnie poradzić bez nich
-
Niby tak ale wytłumacz kobiecie. Tak czy inaczej jak już pika ciągłym to wiesz, że masz 30 cm i te kilka jeszcze możesz zrobic:)
-
Powiedz mi czy one już są takie jak zamontowałes czy były w zestawie z tym pierścieniem tylko go po prostu nie dałeś? Bo nie wiem czy dobrze zrozumiałem. I daj namiar na producenta , model.
-
Już wstawial :) są bez pierścienia, mocowanie jest od wewnątrz przyklejane :)
-
A to mi jakoś uciekło.☺ Dzięki
-
Zdarza się taptalk czasem plata figle przynajmniej mi :)
-
Są bez pierścienia, ta cienka czarna obwodka to gumowa uszczelka, która zasłania wycięcie w zderzaku więc nie ma potrzeby malować go w miejscu otworu.
-
Temat w zrób to sam dodany
-