Napisał
epsonix
a ten panel? bylem dzisiaj w ASO w sprawie moich problemów z lusterkami itp, i po pierwsze maja jakas checkliste na problem z rozkladaniem sie lusterek (nie taki problem jak u mnie, ale i tak Wlosi kazali przez nia przejsc), jak rowniez uslyszalem nieoficjalna informacje ze mozliwe ze wyjdzie nowszy firmware cos tam poprawiajacy jesli chodzi o rozkladanie sie lusterek.
Update dla sledzacych moj problem.
Niestety trzecia wizyta w ASO nic nie pomogla na wariujace lusterka/opoznienie otwarcia/opoznienie mozliwosci przywolania pamieci lusterek. Zrobili chceckliste ktora im Wlosi podali do zrobienia przy problmach z lusterkami (wszystko tip-top ponoc), narobili fotek roznych modulow/etykiet zeby Wlosi sobie tam pozapisywali/poanalizowali dokladne wersje/numery seryjne i co tam jeszcze chca. Auto odebrane ale spodziewam sie ze to nie byla przedostatnia wizyta w ASO w tej sprawie :(
Jedyny plus wizyty to ze wyminili mi lekko uszkodzony w transporcie lub na placu przed wydaniem auta grill/scudetto, natomiast sama proba poprawy spasowania zderzaka przy lewej lampie nic nie dala (wymienili wszystkie slizgi). Z ciekawosci oblukalem Veloce z 2017 i Super z 2016r i obie maja praktycznie idento jak u mnie spasowanie w tym miejscu strony, podczas gdy z prawej jest tip-top.